Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noiree

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az embernek hét része, a pletykák szerint 440 perce van arra, hogy egy történetet, vagy annak következő fejezetét elmesélje, akkor luxus az, hogy az évadnyitójában legalább négy olyan jelenet van, amiben a szereplők teljesen érdektelen dolgokról beszélgetnek, és a nettó 61 perces epizód valós…..
A sorozat legújabb részében egy olyan épületet fedezünk fel, amelyben már a '70-es évek óta nem lakik senki...
Balázs és műsorvezető társai kedd reggeli műsorukban több ismert embert kifiguráztak, és kicsúfoltak, többek között Áder Jánost, Andy Vajnát, Vujity Tvrtkót és Havas Henriket, de ezek mellett melegekkel kapcsolatos vicceket is megengedtek maguknak. Balázsék arra kérték hallgatóikat, hogy meséljenek…..
Noiree 2016.04.20 15:01:46
@szociál: +1. Pont ezért tekertem el tőlük egy ideje. Iszonyatosan idegesítő, amit pl. a fekete-fehér-igen-nem játéknál művelnek. Janinak és Ferinek fizikailag fáj, ha a hallgató nyer. Úgy viselkednek, mint egy dühös négyéves. Passzív a játék, nem beszélsz körmondatokban, stb.. Egyrészt jóval nagyobb gyakorlatuk van a játékban, nyilvánvaló, hogy általában jobban játszanak, mint a hallgató. De abból persze nem csinálnak gondot, mikor a fele játékidő arra megy el, hogy Balázs azt ismételgeti a hallgatónak, hogy "itt vagy? itt vagy??" Mindent megtesznek, hogy ne kelljen megadni a nyereményt. Ennyire kell nekik az a class fm-es hűtőmágnes? :D
Iszonyú nyomás van a gyógyítóink vállán és ez azt eredményezi, hogy kellemetlen tüskévé válnak és elvész a hivatottság, emberség belőlük és gépiessé, arrogánssá,esetenként hanyaggá válnak. Tisztelt Praxisblog Szerkesztő! Már egy ideje figyelemmel követem megosztott…..
Noiree 2015.01.31 14:33:38
@swiss blend: Egyetértek a meglátásaiddal, ezzel azonban vitatkoznék. Mint ahogy nem a beteg tehet arról, hogy az orvos fáradt, mert 0-24-ig dolgoznia kell, ugyanúgy az orvos sem tehet arról, hogy ilyen körülményeket biztosítanak neki (tudom, hogy ezt a csontot is lerágtuk már ezerszer). Jobb életre viszont végképp esélye sem lenne (vagy legalábbis jóval kevesebb) akkor, ha az egyetemi képzésének árát vissza kellene fizetnie, a jobb élethez márpedig joga van, mint ahogy a betegnek is a tisztességes ellátáshoz. Nem várható el tőlük, hogy szívesen maradjanak Magyarországon ilyen körülmények között. Erre megint mondhatjuk, hogy nem muszáj orvosnak menni, de amikor az ember pályát választ 18-20 évesen, nem látja a helyzetet a gyakorlatban és bízik benne, hogy valahogyan majdcsak leküzdi a nehézségeket, aztán az évek múlásával sokuk rájön, hogy nem olyan egyszerű.