Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holott

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel tegnap elkövettem egy óriási böszmeséget odaát a sorozatjunkie-in, és lelőttem egy későbbi rész egyik poénját, most különösen óvatos leszek és még a promót is a tovább utánra teszem, nehogy az eheti részről alkotott véleményemet. Az említett bakiért itt is…..
Találtunk megint egy elrettentő példát arra, hogy mi történik, ha egy túl lelkes kollégát magára hagynak a fotósopp mellett egy órára. Szeretjük mi a Lostot, már hogy a fenébe ne szeretnénk, de ez a kép borzalmas. Klikkolásra nagyobb lesz. ..
Három szálon történnek az események, de haladunk úgy, ahogy az epizód, mert miért is ne, úgy érdekesebb a dolog. Mivel Dzsekk szemével nyitunk, van egy olyan érzésem, hogy a doki áll majd az epizód középpontjában, amivel kapcsolatban vannak azért fenntartásaim - tessék csak a…..
Kedves olvasóink, vége a szájkaraténak, ha eddig úgy tetszettek érezni, hogy a címadás egy könnyű szakma, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy végleg bevonuljanak a magyar tévétörténelembe. Az RTL Klub nyáron mutatja be a Grace klinika spinoffját (testvérsorozatát), az…..
holott 2008.05.21 20:30:33
George-dzsal nyitunk, éppen tömegközlekedik, de már látom, hogy nem ez lesz a kedvence, mert egy gyerek éppen narancslével önti le. A Gofriházban meg is vitatják a tömegközlekedés előnyeit és hátrányait, majd Mason és Daisy megkapja a maga kis cetlijét, Roxy nem tudni hol van,…..
hogyvolt Haláli hullák 1x09 2008.05.07 17:20:00
Egy rövid visszaemlékezéssel kezdünk, George és az apja vasárnaponként egy étteremben, talán éppen a Gofriházban kajáltak és ez igen kedves emlékeket ébreszt George-ban. Már a jelenben vagyunk és megint megy az elmebajnokság reggeli közben. Daisy éppen azt magyarázza…..
Ma is George morfondírozásával kezdünk olyan dolgokról, mint pl. „ne rohanj a vesztedbe” és a többi élőktől megszokott okoskodás, de számára sok értelme nincs, az ismert okokból. Inkább nézzük, mi történik a Gofriházban. Rube és Daisy már ott várják, és a szőke…..
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az átkosban egész sok emlékezetes főcím készült. Ablak, Panoráma, A HÉT, Szeszélyes évszakok, Tévétorna, Telesport és lehetne még sorolni hosszan. Persze nyilván azért is ragadtak meg az agyunkban, mert több évtizeden keresztül…..
Találtunk még két promót és egy új jelenetet a csütörtökön érkező új epizódból, valamint az előző részhez készült videocast is meglett, az ugrás után ott vigyorog mindegyik. Spoileres, ha nem derült volna ki eddig.       ..
Nagyon rühelljük, ha pont nekünk kell rossz hírt hoznunk, de ez van, a kommentelők tájékoztatása mindennél fontosabb. Az AXN ma tudatta velünk, hogy május 25-én vasárnap este időlegesen elbúcsúzik a Lost negyedik évada, mégpedig a nyolcadik epizóddal. A döntés oka egyértelmű:…..
holott 2008.05.06 18:34:36
George-nak ma agy agymenése van, vagyis az agyunkról értekezik magában. De ez nem tart sokáig, mert jön Delores egy új munkatárssal, Fionával. Úgy dönt, hogy George lesz a mentora. Az új csajt kb. annyira érdekli a munka, mint George-ot, szóval akár még barátnők is lehetnének,…..
hogyvolt Lost 4x03 - The Economist 2008.04.21 11:36:00
Ha valaki azt hitte, hogy az első két rész rohanása után kicsit leülünk pihenni, az nagyon tévedett, zajlanak az eseménye a szigeten és Szájid jövőjében is, mert ismét flashforwardot kapunk a múlt heti 5 (!!!) flashbacket követően. Meg egy olyan vaddöfakk pillanatot a végére,…..
A Lost szereplői sokat csodálkoznak, így a "what?" kérdőszó igen prominens a sorozat dialógusaiban - egy jókedvű fan meg összevágott belőle egy fasza kis videót, hogy örüljünk neki. ..
A mai epizódot többé-kevésbé Bettynek szentelték, mivel ez az utolsó rész, amiben feltűnik. Nagy bánatunkra! Egy flashback-kel kezdünk, Betty és a pasija kb. a ’20–30-as évek fürdőrucijában rohannak a folyó felé, majd egy sziklához érve ugranak. Azaz csak Betty, mert…..