Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gizmo2666

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén már hetedik alkalommal tették közzé azt az éves jelentést, amely hazánk lakhatási szegénységéről szól. A statisztika szerint Magyarországon egyre nagyobb a lakhatási válság, és szinte minden kutatás egytől-egyig ezt igazolja. Régiós összehasonlításban is nagyon rosszul állunk. ..
gizmo2666 2019.11.24 20:50:45
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
Zord idők Bot, kalap 2017.05.26 09:36:56
Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje lebontaná a kerítést a magyar-szerb határon. Ha. Működne. Az Európai Unió. Határvédelmi rendszere. Ha. A közel-keleti helyzet. Megnyugodna. És most Drága barátaim, Köszöntsük Hangos Tapssal és Üdvrivalgással a 2018-as országgyűlési választások…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Kedves Munkahelyi Terror blog! Nemrég, tavaly év végén ért véget az első kalandom, ami a munka világát illeti. A gimnáziumi érettségi után és az egyetem előtt pár hónapig a családi vállalkozásunkban dolgoztam, de úgy…..
gizmo2666 2017.05.26 21:25:28
@Szumátriai Patkánymajom: Igazad van, és is voltam kurvánál. Egyszer.....
Nagyjából egy hónappal ezelőtt robbant a bomba, amikor is megrázó videó készült Laci bácsi gasztrobűneiből. Egy összeállítást készített Ivassalkapcsolatosproblemak mikroblogger Benke Laci bácsi konyhai ámokfutásából, amit főzés címen szokott rendezni különféle tévéműsorokban. Az ország gyakorlatilag…..
Emlékszünk még a Tokaji névhasználat körüli – nem sok eredménnyel járó – háborúskodásra Szlovákia és Magyarország között, nemrég pedig arról értesültünk, hogy Romániában épp a napokban nyert ütközetet a Târgu Mureși, akarom mondani Marosvásárhelyi Táblabíróságon a Heineken az úgynevezett igazi Csíki…..
A vidéki sajtó szakértője volnék, ismereteimet több parlamenti párt igényelte. A szocialisták fölkérését fogadtam el; a tizenöt tagú elnökségből négyen érezték annak szükségét, hogy áttekintsék a fővároson túli nyilvánosság fórumait. Közülük Demeter Márta kért segítséget a további felkészüléshez. A…..
Bár a világ egyik legismertebb cégének a termékpalettája végtelenül egyszerűnek tűnhet a laikusok számára, mégis óriási tanulsággal szolgálhat szinte bármely vállalkozó, vagy vállalkozni vágyó személy számára...
Nem volt könnyű, de összehoztunk tíz magyar figurát, akikre vitán felül büszkék lehetünk az idén. Nincs köztük politikus, mert egyrészt kizártuk. másrészt nem is találtunk volna normálisat. Nincs köztük cégvezér, cégtulaj sem, az idén itt nem dombortott senki akkorát. Ez…..
Alitraveling Jaipur 2015.12.10 23:23:41
Előzmények: Bahrain, Delhi Jaipirt II. Jai Singh maharadzsa, Amber uralkodója építette, aki igazi reneszánsz ember volt. 1727-ben új várost terveztetett, mely a Kachhwaha-nemzetség fővárosaként szolgált, és Rajasthan egyik legszebb és legerősebb központja lett. A város alaprajza…..
Boris Johnson? Ugyan már... Az igazán kúl városvezetőket Magyarországon kell keresni! Alexandra szemtelenül fiatalon, alig 27 évesen lett humán területért felelős főpolgármester-helyettes Budapesten, és persze sokan azonnal nekiestek, akik nem bírták elviselni, hogy egy fiatal,…..
gizmo2666 2015.12.09 20:04:51
Ma éppen hatvan éve, hogy Detroitban elhunyt a makói születésű Galamb József, így mai írásunkat neki szenteljük. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy sem az Amerikai Egyesült Államok, de az egész világ sem így nézne ki, ha Henry Ford nem kezdte volna el a megfizethető T-modell…..
A könnyűzene sztárjait mindig nagy luxusautókban képzeljük el, és kétségtelen, hogy a legtöbben próbálnak is megfelelni ennek a képnek. Akadnak azonban kivételek, és igazi különcük is - a mai posztban mindegyikre akad példa. Lássuk tehát, milyen autókat használtak a…..
A 200E buszjárat a Gyömrői úton így halad végig a Kőhídtól egészen a Ferihegyi gyorsforgalmi úttal történő összefonódásáig. Ezek az állapotok nem csak a városból kifele, hanem a városba tartó járaton is tapasztalhatók. Sajnos a videó nem is tudja teljes valójában…..
TBB TB–BLOKK - 3. 2015.01.05 20:54:07
- január - Erős hónappal és remélhetőleg még erősebb évvel nyitunk.Köszöntelek 2015-ben, ami tárgyévben a terveim alapján olyan 20-25 cikk fog ezen a blogon megjelenni, szép lassacskán, nem elkapkodva a dolgokat – minőségben utazunk. A most következő érdekességek persze még…..
gizmo2666 2015.01.31 12:48:08
@Tom Bobb: Tévét kéne nézned, akkor követnéd a kulturális mainstream-et, és máris röhögnél az ostoba poénokon, mert be tudnád illeszteni őket a tömegkultúrába. Vagyis veled van a baj.
Bizony, jól láttok, a bejegyzés címe nem elírás: a Fórum Hungary forgalmazásában júliusban mozikba kerülő Marvel-opusz címét végül egy hangyányit sem fordítják le, és Ant-Man marad. A lapozás után nézzétek meg a film nálunk és az IGN-en debütáló első magyar…..