Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B0V9B

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Argentína labdarúgása mindig is a világ élmezőnyébe tartozott. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a két világbajnoki cím és a számos Copa América trófea. Mellesleg olyan labdarúgók boldogították a glóbusz stadionjainak nagyközönségét, mint Mario Kempes, Diego Maradona, Gabriel Batistuta, vagy…..
Ha valaki egy picit is járatos a klub történelmében, az tudja, hogy mit is jelent az FC Hollywood jelző a Bayern Münchennel kapcsolatban. Világsztárok tömkelege fordult meg a csapatban, és érte el legnagyobb sikereit a bajor fővárosban. A következőkben a maguk jogán befutott futballistákról lesz…..
Lappföld helyileg Norvégia, Svédország és Finnország északi részén illetve Oroszország nyugati peremvidékén terül el. E zord vidékről származnak ezek a jó kedélyű emberek, akik válogatottjukkal együtt a mindenkori tornák kedvencei. A majd 200 ezres skandináv közösség az…..
B0V9B 2015.05.03 10:13:34
Egészen elképesztő, ámde igaz, egy alig 5 ezer lelket számláló állam labdarúgó válogatottja megelőzi a FIFA-világranglistán az 1,2 milliárd lakosú Indiát! Montserrat válogatottja Montserrat szigete annyira kicsi, hogy kevesebben élnek rajta, mint ahányan megtekintették az…..
B0V9B 2015.02.07 08:52:41
@A FutballKutató: Már megtettem, ott is nagyon jó kis sztorik vannak. Már régóta kerestem egy ilyen oldalt, egyedül azt sajnálom hogy csak most nemrég találtam rád. Esetleg ha van egy két érdekes ötletem azt itt osszam meg vagy esetleg facebook-on? Például ma a német 4. osztályban megrendezésre kerül 14:00-kor az Alemannia Aachen-RW Essen feljutási derbi, amin teltház lesz, vagyis 31-32 ezer szurkoló.