Regisztráció Blogot indítok
Adatok
USB13

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk hiába szedte a fogamzásgátlót, teherbe esett. A nőgyógyász, aki a tablettát is felírta aljas gyilkosnak nevezte, mert el akarta vetetni a gyermeket. Kedves Szerkesztő!   Most fedeztem fel a Praxis blogot, látom, elég régen működik már. Kicsit olvasgattam a korábbi…..
Azt már legutóbbi UPC-s posztunkból tudjuk, hogy szolgáltatók szabadon dönthetnek, hogy hova, milyen kábelt húznak, ha húznak egyáltalán, de arra szerintem kevesen számítottak, hogy Budán, a város egyik legdrágább részén nemhogy nem hasít a net, de a máshol minimum, itt…..
Iszonyú nyomás van a gyógyítóink vállán és ez azt eredményezi, hogy kellemetlen tüskévé válnak és elvész a hivatottság, emberség belőlük és gépiessé, arrogánssá,esetenként hanyaggá válnak. Tisztelt Praxisblog Szerkesztő! Már egy ideje figyelemmel követem megosztott…..
USB13 2015.01.31 16:50:03
@Irkutszk: "Végülis, ebben a térségben nincs is szükség lakosságra, igaz? "
Részben igaz. Gondolkodó, józanul dönteni képes lakosságra valóban nincs szükség. A "polgár" olvassa a mindenkori PÁRT szócsövét, nézze napi 10-20 órában a moúnika/győzike valóságshowkat és ha itt az ideje, ikszelje be azt, amit a kábítószeres, buzi, transzvesztita média"sztárocskák" mondanak...
USB13 2015.01.31 17:13:47
@swiss blend:

„A diplomán Semmelweis neve a garancia” – 470 végzős hallgatót avattak doktorrá
2014. június 30. hétfő

Eskütételüket követően Dr. Szél Ágoston rektor és Dr. Hunyady László dékán avatta orvosdoktorrá az Általános Orvostudományi Karon végzett hallgatókat a Papp László Sportarénában. A 319 magyar és a 26 országból érkezett 151 külföldi hallgató közül 113-an summa cum laude, 320-an cum laude, míg 37-en rite minősítéssel fejezték be tanulmányaikat.