Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bene Péter Kiss

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két új fapados útvonalat jelentett be a Wizz: Skóciát régóta vártuk, Bolognán kissé meglepődtünk, Nizzából sajna nem lett semmi. A tízezer alatti nyári skót jegyekre kötelező lecsapni, gyorsan felmennek az árak és nem valószínű, hogy később újra lesz ennyiért. Végre egy…..
Bene Péter Kiss 2015.04.02 07:29:53
@Basilisk Captain: Mióta kezdűnk mondatot " De" -vel? Mondaton belül miért használsz nagy kezdő betűt "Te"? Nyelvtan gyökér.
Szánalmas vagy.
Tudom én vagyok a hülye, hogy ilyenekkel leállok vitatkozni.
Ahogy te mondtad remélem találkozunk Glasgow-i Mcdonald's-ban.
Mond az időpontot és ott leszek. Szemtől szembe meglátjuk mekkora ász vagy. Kiderül mire mész a nyelvtan tudásoddal.
Bene Péter Kiss 2015.04.02 07:45:30
@Egyet beszólsz kettőt kapsz: Skóciaban ingyenes az oktatás.@Fillér B. Gusztáv: nem hazudtam semmiben sem. A másik hülye külföldön elő is leirta ki is másolta az előző blogbol amit írtatok. Szóval inkább én a helyedben kussolnek. Ki a gecit érdekel hogy ryainair vagy wizzair. Negy céget kértünk fel hogy vizsgálják az ügyet 3-nak a központjában is voltam ( ryainair; flybe; easyjet) saját költségen mindegyik központját meglátogattam. Nem csak egy ötlet volt mert annyira unatkoztam. Azert költöttem repülő jegyekre kb 300£ mert valóban változást akartam.
Skóciában tanultam meg nyugaton lehetnek igényeid es meg js hallgatnak.
Lehet nem a skóciai magyarok erdeme az uj jarat de az itteni ismerősök barátok nagyon orulnek neki. Mert valoban 220£ korul van egy jet2 jegy de akinek családja van annak meg több ennél. Nem egy szemelyrol kell beszelni hanem a kint dolgozo sok szarpucolorol. Nagyon örülünk az uj jaratnak legyen barki erdeme is :)
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..