Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iván Gábor

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minitrilógiává nőtték ki magukat Gábor Németországról szóló, a Tíz dolog-sorozatba írt posztjai. Miután elolvashattátok, mi az, ami tetszik és mi az, ami nem, most következzen mindaz, ami hiányzik neki Magyarországról. Te miért szeretsz (vagy nem szeretsz) abban az országban /…..
Iván Gábor 2018.04.17 08:57:03
@kék madár: nem láttam értelmét lószaros csizmával beletaposni a Budapest-imádók lelkivilágába. Ők meg lehet, hogy Debrecent utálják. Mindenki máshogy érez. Én nem szeretem Budapestet, ennyi :)
Iván Gábor 2018.04.17 10:11:39
@_z_: Hát nem tudom... nekem a 30%-os Crème fraîche tökre adja a tejföl érzést... töltött káposztához tökéletes.
 A sorozat első részében a Disney délutánról nosztalgiáztunk, pontosabban arról, hogy milyen magyar színészek hangjai szórakoztattak minket vasárnap délután 4 órától. A mai epizódban továbbra is a ’90-es évek elején járunk. Lássuk, milyen meséket néztünk, s hangokat hallottunk akkoriban a Disney…..
Múlt héten jelent meg Gábor írása arról, mit az a Tíz dolog, amit szeret Német- (pontosabban Bajor-)országban. (A sorozat eddigi részeit itt találjátok.) Akkor megígértem, hogy megírja majd a fordítottját is, azaz azokat a dolgokat, melyek idegesítők, vagy zavarók számára. Most…..
Iván Gábor 2018.03.27 09:00:36
@Pink Petsch: egyszer már voltam bent az O2-nél, amikor először közeledett a hűségidő lejárta.

Mondtam a csávónak, hogy szeretném az előfizetést tovább vinni, de nem szeretném a hűségidőt meghosszabítani. Csak pislogott, hogy mit akarok... Itt valahogy náluk az előfizetés (post paid) az egyenlő a hűségidős szerződéssel. Ha nem kell hűségidő, akkor ott van a feltöltőkártyás (pre paid).

Azt meg nem akarom, amíg valamelyik nem biztosít korlátlan netet...
Iván Gábor 2018.03.27 14:51:26
@Herr Géza: amikor "csak" 10GB volt fixen az előfizum, akkor már hónap közepén jött az SMS, hogy elértem a 80%-át.

Most 10GB LTE, és amikor azt elérem utána végtelen 3G...

Hogy mi a fenét csinálok? Használom az Internetet :D Portálokat olvasok, (szakmai)blogokat, (stock)fotós oldalakat nézek (na azok tudják ám zabálni a biteket). A facebook is befigyel persze (sok csatorna posztol galériákat, videót). Ha unatkozok a retyón, akkor youtube-on nézek valamit. Spotify-t is hallgatok néha vagy net rádiót. Ha kocsival megyünk valahova, akkor a navi is a telóról megy, ami szedi folyton a forgalmi helyzetet... És úgy, hogy otthon és az irodában WiFi-re csatlakozok. Szóval szép lassan összejön az adatmennyiség...

Viszont egy dologban maradi vagyok.... Pizzát simán megveszem online, vagy gagyi kínai kütyüket, de vannak dolgok, amikhez nekem kell az, hogy a szemébe tudjak nézni annak, akivel üzletet kötök. Ahogy a biztosításaimat meg az adóbevallásomat sem online csináltattam arctalan emberekkel. Találkozunk, kezet fogunk, beszélgetünk. Ezt a fajta szociális interakciói iránti kényszeremet még nem tudtam kiölni magamból.
Lehetett volna persze tíz (ha már Tíz dolog a sorozat címe), vagy akár húsz, ám Gábor most éppen kilenc olyan dolgot szedett össze, ami neki bejön Németországban. (Mivel a sorozat címe, kedves troll barátaink, a Tíz dolog, ami miatt jó X helyen élni, ezért ez a poszt a…..
Iván Gábor 2018.03.19 13:43:32
@Arthamyr: nem tudom van-e kapcsolat. Inkább csak együtt járt. Ha otthon maradok az nem kerül többe, mintha nem vagyok otthon, ami fordítva nem feltétlenül igaz.
szirszarjaim Hatkerekű 2018.03.19 08:00:00
Lassan öt éve hallottunk először a Mercedes brutális, hatkerekű terepjárójáról, és íme, meglett kicsiben is. Azóta  egyébként már már több videóban és beszámolóban láthattuk, mire képes, most nézzük, mire megy  kisebb méretben, Matchboxként? Egészen…..
Határátkelő Egy év Münchenben 2015.01.30 06:45:00
Minga egy éve él Münchenben, ahová egy ingázó bécsi időszak után költözött. Tapasztalatai egyelőre inkább pozitívak, persze ő is tesz érte, hogy azok legyenek. „Már terveztem, hogy én is megírom a történetemet, és most így az újév nagyon jó apropó egy kis…..