Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OLDani

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre zavarosabb, hogy mi történt az AC/DC-ben. Van ugye a hivatalos hír, hogy Brian Johnson énekes fülproblémái miatt mással fejezné be a turnét a zenekar. Ez úgy tűnik nem csak a rajongókat lepte meg, hanem magát az énekest is. Ugyan nem ő nyilatkozta, de az egyik barátja, Jim Breuer humorista…..
OLDani 2016.03.16 12:40:41
@gerithegreat88: Arra a szintre nem tudnak lealacsonyodni.
"Folytatódik a II. világháborús sorozat, újra jobbnál-jobb életre keltett képekkel olyan amatőröktől, akik nem átallanak napokat-heteket tölteni egy régi kép színezésével." - Jtom 1944. július 8. Normandia, Franciaország, La Haye Du Puis mellett. Amerikai 1-esek nyomulnak előre. Színezte Allan…..
OLDani 2015.11.03 05:09:00
@molnibalage: Valószínű, ott állnak a háttérben az amerikai katonák.
Az Egyesült Államokban legális lett a melegházasság - de kik is azok a homoszexuálisok, és mit kell tudni róluk? Hiánypótló összegzés. 1. A közhiedelemmel ellentétben a saját nemhez való vonzódás nem fertőzéssel terjed - elég, ha az adott gyereket melegek állják körbe a…..
A forrás. A lényeg pedig az, hogy a világ még talán sosem változott ennyire dinamikusan, mint ma. Az emberek annyira alkalmazkodtak, hogy már észre sem veszik a rendkívüli pillanatokat. Merüljetek el az illusztrációkban, élvezzétek, és még véletlenül se próbáljátok…..
A popsztár a mexicói Tijuanában akart szelfizni egy arra repülő drone-nal, a drone viszont nem akart szelfizni vele. Ezért aztán jól megvágta az ujját a propellerével. Állítólag annyira, hogy az első sorokra ténylegesen vér fröccsent. Iglesias lement a színpadról, de aztán egy…..