Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NemRasszistaCsakUtálMindenkit

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan egy hónapja tart a Déli pályaudvar felé vezető alagút rossz állapota miatt a mizéria, legújabb fejleményként pénteken majdnem bejelentettek valamit, aztán mégse. Az utasok meg szívják a fogukat. És az egészet. Tisztelt Cím! Szeretném publikussá tenni a MÁV-START…..
NemRasszistaCsakUtálMindenkit 2015.02.23 12:10:41
@atpijkamo: szerintem korán reggel be van baszva.
A Torkos Csütörtök mozgalomnak köszönhetően immár 10. alkalommal ehette tegnap degeszre magát olcsóbban a nép. A jubileumi akcióban részt vevő éttermek közül idén a sormási István Fogadónak sikerült a leggyorsabban bekerülnie a Homár torkos_csütörtök tagje alá, akik…..
NemRasszistaCsakUtálMindenkit 2015.02.22 21:58:20
@gabors: az azért remélem világos, hogy azok a csoportok direct ezért jönnek létre!? A homár nem hiszem.
  Újonnan sokkal áramvonalasabb volt, legalábbis nekem úgy tűnik az átalakítás előtt készült utolsó felvételen: ..
A hervasztó szürke pénteket kezdjük egy hollywoodi dramaturgiával felépített barkácsáruház-poszttal. Azért bízunk benne, hogy Gábor csak a háttér vázolásánál tévedett (valójában a Baumax vonul ki), és a bezzegsztori tényleg a kék-sárgáknál történt. Tisztelt…..
NemRasszistaCsakUtálMindenkit 2015.01.30 11:07:21
@A_blogger: @horex: döntsétek már el, hogy miért hülye a posztoló.
NemRasszistaCsakUtálMindenkit 2015.01.30 11:14:56
@batgirl: én arra tippelnék inkább, hogy beküldte ide, de nézőpont kérdése.
Szegények, azt hitték, hogy a még nem egészen18 éves lány bejutásával lesz a probléma. Arra nem számítottak, hogy mire odaérnek megszűnik az asztalfoglalás rendszere, és egyben zártközű is lesz buli, no meg a nyúlnak is nagymosása lesz, és ennek, hölgyeim és uraim, semmi…..
NemRasszistaCsakUtálMindenkit 2015.01.29 17:23:34
@JunkieeeBoy: a nevelést aláírom, de a szegénységet hagyd ki a mondanivalódból.
NemRasszistaCsakUtálMindenkit 2015.01.29 14:58:37
@HülyeHilda: Renátó iskolás lesz, hazajön a suliból és megkérdi az anyukáját:
Anyú a tannéni azt mondta ügyesen olvasom a betűket, ez azé van mer ügyes vagyok, vagy azé van me cigány vagyok? Ez azé van mert ügyes vagy kisfiam!
Legközelebb ismét kérdi az anyut, h a tannéni azt mondta ügyesen felismeri a számokat.Ez azé van me ügyes vagyok, vagy azé van mert cigány?
Ez azért van kisfiam mert ügyes vagy.JÓ!
Majd ismét hazajön és mesélni kezdi.Anyú! A tannéni levetette a gatyánkat és megmérte a kukinkat.Az enyém lett a legnagyobb 26cm.Ez azért van mert ügyes vagyok, vagy azért mert cigány?
Ez azért van fiam, mert 30 éves vagy!!!!
Temészetesen minden vevőt és ügyfelet, mindenhol megilletne a normális és szakszerű kiszolgálás, az viszont űber dühítő, ha egy viszonylag drágább termék forgalmazója tojik a fejünkre. iStyle, szedd már össze magad! Üdv! Közel két éve történt,  hogy vettem egy akkor…..
NemRasszistaCsakUtálMindenkit 2015.01.29 15:24:06