Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszterma

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiányzik a régi Index, amelyet jobbosként is lehetett olvasni, sőt jobbosként is lehetett bele írni. Hiányzik  az a kicsit túl liberális, de igazi újság, amelynek minden saját anyagában meg lehet bízni. Tudom a régi idők nem jönnek már vissza, de azért az bizonyítódott egykor, hogy megél egy kvázi…..
eszterma 2019.07.01 19:21:30
@amargo:
De könyörgöm, azt mondták neki, a Fidesznek, hogy vásároljon magának sajtót.
Megtette.
Jobb szerettétek volna, ha sajtot vásárol, mi?

Egyébként meg tényleg, miért jó a gyűlölködés?
Orbán-gyűlöletetek egyre jobban elhatalmasodik.

Írom ezt a dicsőséges 2018-as év végének ellenzéki előadásai után.
Ferenc pápa egy középkori katolikus jövendölésre utalhatott, amikor nemrég kijelentette, „pápaságom rövid lesz” – állítja egy amerikai kutató. Az írországi Armagh püspökének, Szent Malakiásnak 12. századból származó látomása szerint saját korától számítva 112…..
Mostanság az Aradi Tizenhárom etnikai sokféleségét úgy szokták interpretálni, mint valamiféle korai multikulturalizmust, mintha szerbek, örmények, németek, osztrákok, horvátok harcoltak volna a magyar szabadságért. Ez teljes tévedés, vagy más kifejezéssel élve: ez a…..
eszterma 2015.06.25 09:39:07
@maxval a bircaman: te lenni tévmagyar...
Felmerült bennem, hogy esetleg újra írok ide.  Mert új kérdések kerültek elő. Teljesen új politikai helyzet van, mind a világon, mind Magyarországon. Egyszerre csapnak fel egy ideológiai-politikai válság hullámai. Azt a kérdést sem tettük még fel, hogy Európa és Amerika…..