Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El Dé

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég ez a nagy hőség, a Fidesz közleményt adott ki. Igen kérem. Nem a kormány, hanem a FIDESZ.  "Elutasítjuk a baloldal agresszióját és felszólítjuk őket, hogy fejezzék be az erőszakos akcióikat! Hagyják abba a nemzeti konzultáció plakátjainak rongálására való…..
A legutóbbi bejegyzésem elég nagy vihart kavart, de világosan kiderült a hozzászólásokból, mekkora bajok vannak sokak fejében. Az távolról sem baj, hogy másként látunk dolgokat, más véleményen vagyunk. De az önfelmentéssel párosuló hülyeség már komoly probléma. Kiemelek egy…..
El Dé 2015.01.28 18:14:33
VÁD-írás
Én, ElDé itt is,
VÁDOLOM magam és mindazokat, akik,
a legkülönbözőbb kifogásokkal, sunnyogásokkal, egymás hátvakargatásával, félrenézésekkel, csúsztatásokkal, elnéző bólintásokkal, belenyugvásaikkal, kisstílű megalkuvásokkal, elhallgatásokkal, napi szintű, pitiáner csalásokkal, a csakasajátjavamatakarom-mal, a jog és az emberség megkerülésével, a majdazállammegoldja felkiáltásainkkal hagytuk, elmulasztottuk megakadályozni hogy Magyarország közelmúltjában a dolgok, politikusaink odáig süllyedjenek, hogy egy diktátorocska belénkfújja taknyos orrát, hogy szarsáros-gumicsizmás pároslábával tiporja elemi jogainkat, hogy Magyarországra szabadítson egy szélsőjobb hordát, hogy teret engedjen a mafia-oligarcha rablószáznak és hogy ma Európában a magyar az szitokszó legyen!
VÁDOLOM továbbá,
mindazon politikusokat, politikai pártokat, azok vezetését és tagjait, tömegszervezetek vezetőségeit, közszolgákat, tisztségviselőket akik elvtelen háttéralkuk megkötésével, csak saját vagyonuk gyarapításával foglalkozva, szavazóik bizalmával visszaélve, hagyták és elősegítették, a parlamenten belül és kívül, hogy egy szakértelem nélküli, maroknyi szobacsoport, élükön egy ambiciózus zseb-diktátorocskával szemen köpje őket, választóik előtt lenullázza őket, és hazájukat, melynek Alkotmányára felesküdtek, a mocsárba taszítsa!
továbbá
Vádolom azokat,
akik a fentiek ellenére sem hajlandóak félretenni képzelt sértődéseiket, kisstílű álpanaszaikat, beképzelt problémáikat, túllépve saját árnyékukon, azért, hogy közös összefogással eltakarítsuk ezt a szennycsomót Magyarország térképéről és ez a pár év csak a történelemórákon legyen egy légypiszok a tankönyvekben!
és végül
Vádolom mindazokat,
legyen az fiatalabb, idősebb, nő vagy férfi, akik annyit sem hajlandók tenni, hogy tudásukat, tapasztalatukat, anyagi lehetőségeiket, erejüket saját GYERMEKEIK, UNOKÁIK, egy demokratikus, európai Magyarország jövőjéért felajánlják, hasznosítsák!
MOST van lehetőség, MOST és nem majd!
Jelentkezz és vegyél aktívan részt a Demokratikus Kerekasztal munkájában!
Tüntess az Ország Gyűlése Mozgalommal!
Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!
Utóíz: fenti írást BÁRKI fikázhatja, dobálhatja sárral, szétszedheti és mocskolhatja, idézheti … NEM velem b@szik ki, hanem saját GYERMEKEIvel, UNOKÁIval, a demokratikus, európai Magyarországgal, és ezek jövőjével.