Regisztráció Blogot indítok
Adatok
curse

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
János új autójához automatikusan a KÖBÉ-nél kapott kötelezőt, ami azóta hibás döntésnek bizonyult. A "biztosító" januárban azelőtt törölte a szerződésüket díjnemfizetéssel, hogy ellenőrizte volna a pénzt:Tavaly az év utolsó negyedében feleségemnek vettünk egy…..
curse 2008.02.06 14:16:16
Neet,
Szijja :) látod mindenhol összefutunk;)

Corruptor,
Jól szóltál, uff!

Gykarpattal azért olyan szinten egyetértek, hogy ugye azt senki sem gondolja, h a nevesebb biztosítók is minden pénzt az ügyfeleikre költik el? Akkor miből élnének meg olyan jól a biztosítók? Vmiből muszáj összeharácsolni a nyereséget.

Blogoló,
Teljesn helytálló, amit írsz. Pont, h a nevesebb biztosítók adnak meg irreális díjakat. Amit most a köbénél fizetek (megjegyezem, a biztositas.hu nem ezt hozta ki legolcsóbbnak, még két biztosító ezt a díjat is tudta überelni olcsóságban)
60e ft, addig a generalinál 200e ft lenne. Nagyon nem mindegy. És semmi károkozásom nem volt eddig, tehát nem azért lenne ilyen magas a díjam, mert.

És mielőtt még én is megkapnám, h szálljon belém egy mávos. Köszönjük, mi már tudjuk milyen érzés úgy fizetni a kocsinak a javítást (amit pl. egy szemét, tetű gerinctelen ember okozott a szabályosan parkoló autókban és aki se szó se beszéd lelépett, mert féltette a szaros bónusz pontjait), h azt saját zsebből álljuk. Megjegyzem nem 10e ft-ról van szó.
És ez is csak egy pld., mert eddig az összes mások által okozott kár a kocsinkban-t mi fizettük. Szal, ennyit a felelősségért egymásért.
Legalább, ha mávos száll belém, legalább tudom ki tette tönkre az autómat, kisarkítva.

Az pedig, h máv és tsai működhetnek, nem az ügyfelek hibái elsősorban, hanem azé a szervé, aki felügyeli és engedélyezteti őket.

És még egy gondolat, egy biztosítónál csak addig vagy frankó ügyfél, ameddig fizetsz, mint a köles és nem okoz másnál kárt Utána meg lehet nézni, h hogy fognak az emberhez állni.