Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edipqe

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
  Ön mit tenne ha motorozás közben, a saját sávjában akarnák halálra gázolni egy három tonnás amerikai pick-uppal? A videón magát filmező motoros és utasa valószínűleg mit sem sejtve suhant az országúton, mielőtt váratlanul felbukkant a gyilkos autós. Hogy végül nem…..
Voltak, akik felhördültek, másoknak mosolyt csalt az arcára, amikor jeles politikusaink közül egyik-másik megemlítette, hogy ingyenessé teszi a fővárosi tömegközlekedést. Bár az intézkedés nem lépett életbe, számos utas kész tényként kezeli az ígéretet és jegy nélkül…..
edipqe 2011.03.23 12:22:13
@akos1: nem bliccelnek?

ember laktál te már Londonban?

Blicelnek mint a huzat, vannak csukls egyszintes járatok, ahol a hátsó ajtókon is fel lehet szálni->amikor egy adott útvonalrészen 3 busz megy el szted miért a bliccelhető buszon van 4 szer annyi ember mint a másik két tutira fizetős buszon?

szted az emberek ezeken a buszokon miért állnak meg az oyster olvasónál?

arról nem is beszélve h nagyban nyomják sokan az oyster hackelést. nekem is volt már litván kollégám aki hackelt oysterrel járt már jó ideje.

szval h londonban nem bliccelnek.....cöcöcöcö