Regisztráció Blogot indítok
Adatok
InteracTV

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ferivel került be a döntőbe, a kiesett társaik szavazatai alapján viszont Iliász nyerte a húszmilliós fődíjat. A döntőben nem sms-szavazatok döntöttek, a nézők hálistennek nem szóltak bele a végeredménybe. Iliász a játékot nagyjából egyenletes teljesítményt nyújtva játszotta végig, és ugyan…..
Na, lássuk csak mi is történt eddig: A Tények igyekezett egy tendenciózusan megvágott riportban hazugnak beállítani Juhász Pétert, majd amikor a politikus kitette a Facebookra az egész beszélgetést, amiből kiderül, hogy amit mondott, az nem úgy hangzott el, ahogy, na akkor ahelyett, hogy elnézést…..
Forrásaink szerint az, hogy a Való Világ powered by Big Brother alcímet kapott, és mostantól mindkét ikonikus hazai reality címe szerepelni fog egyetlen műsornak a kommunikációjában, az nem is volt annyira egyszerű, mint mi sejtettük, azaz lejárt a licensz/liszensz/licencjog, (nem…..
A Magyar Helsinki Bizottság levelét megírta, és az MTVA vezérigazgatójához, Szabó László Zsolthoz, illetve a közmédiát felügyelő Közszolgálati Testület elnökéhez fordultak, hogy ugyan tegyenek már valamit, hogy a közvélemény reális képet kapjon országunk valóságos…..
Véget ért a harmadik Éden Hotel, ami az ismert események miatt (nyugi, lesz róla szó) igen valószínűleg az utolsó is egyben, legalábbis a TV2-ről nem tudom elképzelni, hogy belátható időn belül belevágna egy negyedik évadba, kurva drága licenszdíj ide vagy oda. Az ideális az…..
InteracTV 2015.05.30 16:07:07
Az utolsó hét indul, feleim, elválik hamarost a szar a májtól, és kiderül, ki vagy kik nyeri(k) a húszmilliót. Tengerparti képpel kezdünk inkább, és ezen a héten nem baszogatjuk szegény Gólemet tovább, mert teljesen értelmetlen, viccesnek meg már a harmadik hogyvolt óta nem volt…..
InteracTV 2015.05.26 16:45:15
@A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron: Arra is maximum iránymutatások lehetnek (bár ezt csak akkor tudnám biztosan állítani ha előttem lenne a formátumkönyv).
InteracTV 2015.05.26 16:47:28
@A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron: Arra is maximum iránymutatások lehetnek (de ezt biztosan csak akkor tudnám állítani ha előtte lenne a formátumkönyv).
InteracTV 2015.05.26 19:49:28
@haruka: Norbi, aki feláldozta magát Bence kedvéért...
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
InteracTV 2015.01.28 00:04:24
@sixx: Ha holnap a VV szerkesztői kitalálják, hogy aki megbukik az iskolahéten, az nem tehet jelet a kiválasztáson, ami a VV szabálykönyvébe benne van, hogy a játékosnak az alanyi joga, akkor arról miért nem írsz? Az szabályos? Ember, a formátum tulajdonosa bármikor dönthet arról, hogy megváltoztatják a szabályokat, erre n+1 példa volt már.
InteracTV 2015.01.28 12:02:09
@sixx: Te tudod, hogy mi van a VV szabálykönyvében? Te tudod, hogy mi van ennek a formátumnak a szabálykönyvében? Én csak arra világítottam rá, hogy vannak olyan formátumok, amiknek a Bibliájában még az is benne van, hogy melyik szögből vegye a kamera az adott eseményt, egyes formátumok pedig gumiszabályokat alkalmaznak, úgy néz ki ez a formátum az utóbbiak halmazába tartozik, de ezt pont neked magyarázzam? Nyílván a cikket el fogom olvasni.