Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scott212

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Haverok, buli, Balaton 2015.04.27 08:30:00
Ifjúsági filmben és sorozatban egykoron nagyon erősek voltunk, Keménykalap és krumpliorr, Utánam srácok!, Hahó, öcsi!, Tüskevár, sorolhatnám még a klasszikusokat, ugye, de minek, megvan a kép. Ha eltekintünk a gyermekbetegségeitől, a köztévé legfrissebb sorozata, az Egynyári…..
Bizony, nemcsak mi vagyunk böszmék néha, hanem az amerikai kollégák is: a tegnap esti Grace klinikában volt egy SOKKOLÓ momentum, amitől MINDENKI LETETTE A HAJÁT ÉS SÍRT - VOLNA, de az infó már az epizód tévébe kerülése előtt kijött az érintett színészről, és arról, hogy…..
Scott212 2015.04.24 13:29:04
@westhammer: Azért állt meg, mert előtte karambolózott két kocsi és ha nem fékezett volna le hirtelen, akkor (is) meghalt volna, kiszállt a kocsiból megmentette a karambolban szenvedők életét, majd csak aztán szállt vissza a kocsijába telefonálni, bár így is hülyeség de talán kevésbé :D
Nem csodálom, abban a világban annyi mutáns van, hogy kiszednek véletlenszerűen kettőt és máris 5-6 évadot rájuk lehetne építeni. A mi világunkban meg egyre sikeresebb az Arrow, a Flash, meg az Agents of SHIELD, lesz Daredevil, hát miért ne legyen egy X-Men is? A filmek úgyis úgy…..