Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Followme Trader

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az FxPro is meglovagolja az egyre népszerűbb és terjedő közösségi kereskedelmi hullámot és beindította a SuperTrader szolgáltatást. A felállás tulajdonképpen a szokásos. Lehet jelentkezni kereskedőként és lehet az ilyen kereskedőket másolni a saját számlákra. Elvileg mindenki…..
Followme Trader 2015.02.03 08:29:26
@Miskolci: Köszi a választ. Ezek szerint nem büntethetnek meg azért mert úgymond befektetői tanácsot adok, de nincs rá engedélyem? Mondhatom, hogy én közvetlenül nem kezeltem senki pénzét, csak lehetőséget biztosítok arra, hogy kövessék a kötéseimet?
Followme Trader 2015.02.03 13:54:56
@Miskolci: Hát igen, le vagyunk maradva rendesen... Egyébként én is így gondolom, ahogy írod.
Elmejáték  Az előadás záró harmada természetesen a pszichológiáról szólt, ezen a területen is évtizedek tapasztalatát próbálta meg belecsempészni néhány órába a guru. Véleménye szerint az elme kontrollálása egy olyan dolog, amelyet bárki meg tudna tenni, de a legtöbb…..
Followme Trader 2015.01.30 09:10:10
MegaMIND A hiányzó alapok 2015.01.25 23:42:00
Sokan azt gondolják, hogy a könyvek, meg az oktatók poénból rugóznak a money management-en, meg az alapok fontosságán. Persze nem a befektetési alapokról van szó. Az én véleményem mondjuk annyiban eltér, hogy aki tudja, hogy mit csinál annak a money management is máshogy nézhet ki.…..
A közösségi kereskedési platformokon a sikeres, sok-sok követővel rendelkező tagok csak a jutalékból milliós nagyságrendű bevételre tehetnek szert. Szégyenkezni nincs okunk, több magyar is található a világ élvonalában. A Napi Gazdaság szerdai számának cikke Egyre nagyobb…..
Followme Trader 2015.01.27 11:28:47