Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Intervilles

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
Intervilles 2015.01.27 00:09:08
Két videó, a kínai tv-ből:
2010:
www.youtube.com/watch?v=VKlrjls7R_4
2013: www.youtube.com/watch?v=T_P21GiH_F4

Mindkét esetben csak a falas játék után volt örömködés, tehát az első 5 feladat tényleg csak arról szólt, hogy minél előrébb indulhassanak az utolsó játékban.

A játékok nagy része megegyezik, vagy hasonlít az ideiekre.

2012-ben volt utoljára az orosz wikipedia szerint, akkori (vagy a korábbi évekre is igaz) országok közül csak a franciák és az oroszok maradtak, így simán elképzelhető, hogy ők tényleg előre kiképeztek erre pár játékost. Miután 2 hét alatt vették fel az egész évadot, így a többieknek esélye se volt behozni ezt a lemaradást, ezért lehetett egy ilyen opció, hogy külön veszik, mert úgy minden csapatnak lett volna pár győzelme, az amerikaiakat leszámítva. Lehet emiatt került be a szabálymódosítás, mert igazából nem lehetett volna nézettséget elérni az orosz tv-t leszámítva egy olyan játékban, ahol minden fordulót az oroszok nyernek. De ez már csak tipp, és feltételezés.

Az utolsó előtti játékhoz tartozó óvást nem kell ide keverni, azt egyből eldöntötték, hiszen a falon előnnyel indulhattuk. Szóval annak nincs köze a kettős eredményhirdetéshez.