Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jadore

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor új felalkotmánya  az ötéves terv szerint 2012 január elsején fog életbe lépni. Addig következmények nélkül sértegethetjük, érdemes tehát kihasználni a lehetőséget! Az alábbiakban egypár gondolatébresztő ötletet adok közre ehhez. 2012 január elsejétől…..
jadore 2011.04.03 11:27:49
@Petyhüdt Petymeg a dinamikus kritikus:
abszolút egyetértek a véleményeddel!
Két olyan fotót találtam az iPhone-omon, amiknek nem könnyű egyből rájönni a keletkezési körülményeire. Megmutatom nektek, lehet tippelni, mit látunk a képen, nem annyira nehéz, de így karácsony előtt nem akarok semmi fajsúlyosat.És hogy jobban motiváljunk titeket, nyereményt…..
Skynet egyszerűen a "what?" címet adta az illusztrációnak. Egyetértünk: Egy elég régi darab, már-már klasszikus. Remélem még senki nem küldte be; ha igen, akkor elnézést, figyelmetlen vagyok. Simpson család és Viasat3 mesterpáros. Minden epizód elején Bart, a…..
jadore 2010.10.22 20:59:01
Sziasztok! 27 éves lány vagyok. Mérlegképes könyvelőként kezdtem a pályafutásomat természetesen könyvelő irodában. Napi 10-12 óra robottal. És még be sem voltam jelentve!!!! Egy könyvelő irodában, Budapesten a belvárosban. Ez Magyarország. Itt kb. 2 hétig bírtam cérnával…..
jadore 2010.06.28 10:40:57
 A metálkorszak teljesen összezavarja a fiatal lányok fejét, nincs mese. De ez a véres rózsa a postaládában, az súlyos. Kedves Szakítós! :-)))))) Már kezdetek óta olvasom a blogot de még sosem mertem kommentelni, mert egy ilyen beszari csaj vagyok! De most.... most egyből a…..
A Homár nincs az E kezdetű adalékok ellen, röhög a rettegő láncleveleken, sőt, mondhatni kifejezetten szeretem a műkajákat a Limo szörpportól a krumplipüréporon át az olvadós Maoamig. De amit a Natural Meat (háromszoros bruhaha) rántott sertésszeletével művelnek, az tényleg…..
gasztrotúra "töltött káposzta" 2009.08.23 15:32:00
Hozzávalók:                 1nagy fej kelkáposzta, só, 70 dkg füstölt szalonna (ledarálva), 1 babérlevél, 5 szegfűbors, 1 hagyma (meghámozva és félbe vágva), 6 dkg olvasztott vaj, 5 dkg liszt, bors,…..
 An der Waterkant - A tengerparton A "Waterkant" szó egy alnémet kifejezés, tengerpartot jelent. A köznyelv Észak-Németország és Hollandia partvidékéről beszél, amikor ezt használja. Németország kapui, de a világ kapui is az országunk felé, a nagy múltú…..