Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillagpor.hu

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha minden igaz, a Google törleszti a magyar felhasználók felé eddigi legnagyobb adósságát. A GOS blog szerint hamarosan 7 új nyelvvel bővül a Google online fordítóprogramja, a Google Translate. A jó hír pedig, hogy ebbe a körbe - az albán, az észt, a gallego, a máltai, a thai és a…..
Először szeptember elején hallottuk a pletykát, hogy a Simpaticon.hu "az origo új projektje". Mi ez a szájt? Elég bizarr ötleten alapul. De tekerjük vissza az időgépet 2007 júliusára. Akkor írtam egy postot a Symbaloo-ról. Egy olyan nyitóoldal-alkalmazás, mely…..
A Financial Times is közölt a napokban bő lére eresztett cikkeket a Google böngészőjéről. A cikkben megszólal a Google vezérigazgatója, Eric Schmidt, aki azt mondja, nem csak proaktívak akartak lenni a Chrome megszülésével, de egyfajta önvédelem is késztette őket, amikor…..
Csillagpor.hu 2008.09.15 00:16:40
A kommunizmus az én értelmezésemben:

1. soha nem létezett (mert ugyen sehol sem szűnt meg a pénz, és mindig voltak egyenlőbbek)

2. soha nem létezhet (mert soha nem fognak az emberek egyformán hasznára válni a közösségnek és soha sem fognak méltó juttatásban részesülni ezért úgy, hogy ezzel mindenki egyetértsen)

3. kommunizmus csak akkor létezhet, ha valahogy (pl. genetikai úton) mindenki valóban egyenlő képességekkel fog rendelkezni, és belátja, hogy semmi szükség versenyre (akár tisztességtelenre), mert pontosan ugyanolyan erőbedobással dolgozik anélkül is. De ha lenne ilyen akkor meg semmi szükség nem lenne izmusokra.

4. a kommunizmus a hatékonyságnak, a minőségnek és a tehetségnek minden értelemben ellensége.

Tehát csakis gazdasági értelemben értettem én is, még ha mindenféle megsemmisítést is említettem.

Gondolatébresztő dolgokat válaszoltál (kutacs), csak szerintem mindenáron rá akarod húzni a Google-ra ezt a bőrt.

Abban egyébként egyetértünk, hogy sokáig ez az ingyenesség és olcsóság nem fog menni, mert mindennek (tehát az említett tehetségnek, minőségnek) rombolója.

De sokban hasonlítanak a gugli reklámpiaci résztvevők (adsense, adwords) a gugli maga és pl. Kina.
Ingyen és olcsón és gyorsan PÉNZt, igen pénzt, aztán be kell következni annak, hogy ezt a pénzt (amit groteszk módon ingyenességből és olcsóságból szereztek/tünk), minőségbe fektessék a delikvensek, különben valóban lerombolja a civilizációt egy harkály (ha ismered az építész-programozó összehasonlítást).
Hét elején megírtuk, hogy a Google favikont cserél webszájtjain. Akkor sem értettük, hogy a kis kék "g" betű mennyivel reprezentálja jobban a Google-t, mint az eddigi színes keretes, nagy "G", de most végre a legilletékesebbtől kapunk választ kérdéseinkre...…..
Leginkább a túladagolt Warner és MGM rajzfilmek hatásával szeretnénk letudni az alábbi videó értelmezését. Azt azért mégse hihetjük, ilyennek született szegény. ..
Csillagpor.hu 2008.05.29 20:25:33
www.eugenemirman.com/videos.html

Abban az országban inkább innen meríthetett ihletet.
Valójában pont az olyan egyszerű és nagyszerű funkciókat hiányoltam mindig is a Windowsból, mint amilyen a screenshotok gyors megoszthatósága. Na de ha az operációs rendszerbe nem fért bele ez a fícsör, akkor válasszunk valami ingyenes szolgáltatást. Miért fontos egyáltalán a…..
"Egy 13 éves amerikai srác ellopta apjától a hitelkártyáját, hogy kurvázhasson" - te kattintanál egy ilyen hírre? A többség kattintana. A hír a Money.co.uk-n jelent meg jópár nappal ezelőtt, és a mianstream média, köztük neves angolszász lapok és tévécsatornák…..