Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ArpiXO

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi E3-as Microsoft konferencián bejelentette a redmondi óriáscég, hogy a játék még idén érkezni fog Xbox One és Xbox One X konzolokra is. A játékot Xbox exkluzív címként említették, így egyelőre nem tudni mi lesz a PS4(/Pro) tulajdonosokkal.  Íme a hivatalos Xbox One PUBG trailer:..
A PUBG fórumon pár napja kikerült egy eléggé átfogó Gyakran Ismételt Kérdések bejegyzés, ezt fordítottuk le nektek magyarra, nem minden kérdés/válasz szövegazonos és tükörfordítás, de a lényegi tartalomban nem történt  változás. Ha hibát találtál, vagy szerinted valahol hibás fordítást történt…..
Mától elérhetőek Twitch Prime előfizetőknek (-Azoknak is, akik csak a 7 napos trial verziót aktiválták!-) az exkluzív PUBG skinek (egy cipő, nadrág ,póló,és maszk). Az alábbi linken tudod aktiválni a 7 napos próbaidőszakot, amivel jogosult leszel a ruhákra. https://twitch.amazon.com/prime Utána…..
PUBG blog 11. heti PUBG frissítés 2017.06.07 15:47:19
A frissítés csütörtök délelőtt, magyar idő szerint 10 órakor fog érkezni.A szerverek átállása körülbelül 1 órát fog igénybe venni. Vállalkozó kedvű játékosok a teszt szervereken már játszhatnak vele. Szerver teljesítmény Javult a fizikai motor teljesítménye a játékszervereken. Mérsékelték azt a…..
PUBG blog 10. heti PUBG frissítés 2017.05.31 18:42:39
A fejlesztői terveknek megfelelően a játék havonta egy nagyobb frissítést kap és hetente egy-egy kisebbet. Az előző hét folyamán érkezett a májusi nagyfrissítés,így az eheti javítócsomagban nem kell drasztikus változásokra számítanunk. Ha minden jól megy és a teszt szervereken sem észlelnek…..
A Chroma 2 láda egy rakás jól eltalált skinnel örvendeztetett meg minket - némelyik elég durva árakon szalad, az M4A1-S sorozat új királya, a Hyper Beast például akár 180 euróba is fájhat nekünk. És bár rengeteg szép skint kaptunk, még mindig van töménytelen mennyiségű…..
ArpiXO 2015.05.07 16:47:02
@djadji: Ó,a 300€-s késskinek még eléggé középkategóriába tartoznak,a high-tier késeket nem is nagyon tudod megvenni/cserélni a marketen... :) Amúgy, sacc/kb 200€ tiszta hasznot hoztam ki a skinek cserélgetéséből/eladásából,pedig annyira nem is erőltettem meg magam. Szóval több szemszögből is megközelíthetjük a skinkérdést ;).
ArpiXO 2015.05.16 12:28:11
@djadji: a skineknek alapesetben 5 verzióját dobja a játék (+stattrak,de azt most hagyjuk),és a kinézet a legtöbb skinnél nem ugyanaz. Tehát a Battle-Scared (Háború tépázta) sokkal rosszabbul néz ki mint a gyári új példány ugyanabból a skinből.

Pl. itt találsz egy tök videót ami végigvisz egy AK-t az adott verziókon: csgostash.com/skin/354/AK-47-Vulcan
Az eredeti kép. ..
Nem biztos, hogy megnéztem volna Hozier friss klipjét, egyik újabb keserédes dalához, ha nem szólnak egy weblapon, hogy Natalie Dormer is benne van. Nem is csak úgy van, hanem jól odateszi magát, és egy egészen picit még villant is. Persze nem ettől lesz jó ez a videó...egyszerűen…..
ArpiXO 2015.03.03 17:11:20
@-Sarq-: Úgy utálom ha feleslegesen kötekednek az ilyenek mint te,nyilván a Tudorokban is színészkedett,csak "kicsit" több azok száma akik nem onnan ismerik hanem a GoT-ból...
A Nuke T oldalon elég húzós falat, és senki sem szereti igazán. Mivel a GO-ban a Nuke mocskosul CT oldali, az emberek hajlamosak T oldalon az egész játékot elszúrni már az elején. Egy Global Elite játékos fogta magát, és összeírt pár dolgot, ami hasznos lehet azoknak, akik gyakran…..
ArpiXO 2015.02.17 23:20:08
@Spiritmonger: CT (Counter-Terrorist) / T (Terrorist) oldal,tehát melyik csapat tagjaként játszol éppen. A Nuke pedig egy CS:GO map. Értem én mire akarsz utalni,azonban ha valaki nem érti meg ezeket a kifejezéseket az nem is fogja végigolvasni ezt a hosszú bejegyzést. (Mert feltehetően 0 órát játszott a CS:GO-val,így érdektelen számára)
HS Top YouTube felhasználó fogta magát és csinált egy klassz bemutató videót a CS:GO-ban fellelhető Easter Eggekről. Természetesen nem ér senkit meglepetés,hogy pár darab a Valve másik játékaira utal,de a Payday 2 párhuzam sem maradhatott ki a sorból.  Te is találtál valami…..
A Counter-Strike GO (meg a csé úgy általában) egy nagyon magas skill ceilinggel rendelkező játék. Ez azt jelenti, hogy rengeteg apró és kevésbé apró trükköt kell megtanulnia bárkinek, aki legalább csak középszerű akar lenni a játékban. Itt ugyanis semmit nem ér, ha tudsz…..