Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metalbrain001

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hónappal ezelőtt írtam egy közel 80 ezer olvasottságot számláló cikket "Ezért ne dolgozz Londonban" címmel, amiben elég keményen kritizáltam a kialakult magyar módit, a külföldre menekülők parasztvakítását és az itthon maradottak lenézését. Persze a kommentekből hamar…..
metalbrain001 2015.01.27 22:10:56
@vasgyuszi: nem kell megtartanod a Magyar okmanyodat,ha van mar masik allamtol utleveled.barmilyen rendszamu gk val erkezel is beleptetesre Magyarorszagra.|Shengeni egyezmeny ez. ez ervenyes a jogositvanyra is.:-) az a nyugdijkerdes,meg a magannyugdijpenztar...haat vagy 100 kommenttel feljebb en is a "koltsek gyogyszerre" szavaztam. tudod,igy jartunk...igazandibol mi akartuk. de! eppen nemreg olvastam,hogy az OEP koteles kiadni neked az eveidrol az igazolast,es mivel Eu,ezert be is szamitjak ha itt vagy az ovezetben.Javaslom,ha Magyarorszagra erkezel,menj be az okmanyirodara Ugyfelkaput nyilni,es akkor online is tudsz keressel fordulni felejuk. De az OEp Fiumei uti irodajan siman szakitasz sorszamot,es az ugyintezo kiadja az igazolast az eveidrol a taj szamod alapjan. remelem segitettem. :-)
metalbrain001 2015.01.28 19:56:56
@vasgyuszi: elvileg az ugyfelkapu alanyi jogon jar...nem hiszem,hogy mi kintiek,ezzel tobbletkoltseget jelentenenk..:-))),ha emlekszel a szemelyi szamodra,akkor elvileg az alapjan meg tudjak mondani a taj szamodat.:-) azert csak jarj utana az eveidnek,mert jobb ha tudjak,hogy mi azert ledolgoztuk azt ami az elvaras. persze,szerintem. nyugdijkor,nemetorszagban,es angliaban is elonyt jelent ha elmondod,hogy eu n belul azert voltak mar eveid...es ahhoz kell az az oep es papir. amit mondtam. a kotelekek ,meg hidd el bontodnak maguktol is. .. :D:D:D
metalbrain001 2015.01.28 20:31:16
@Mercel: hidd el,nem volt mas valasztasom.rokonaink nincsenek,jobb volt ez igy...
egy – Bár otthon le se szartad a politikát, sőt szavazni sem mentél el, mondd azt, hogy kivándorlásod fő oka politikai. kettő – Bár otthon szörnyű nyomorként élted meg, hogy egyszobás bérlakásban élsz egyedül, külföldön tekintsd teljesen normális állapotnak, hogy…..
metalbrain001 2015.01.26 19:37:27
@bearman: var a sok mosogatnivalo? ne torodj vele...amikor fizetesnap van,elfelejted. ehetsz,ihatsz,szorakozhatsz. megdolgoztal erte. es nem nelkulozol. a parancsolatok pedig, legyen akar 10 vagy tobb....magyarorszagon szulettek. mit tudja azt barki is,hogy mi mit elunk at itt? (kulfoldon) nem rosszabbat,mint magyarorszagon. csak elvezd,hogy nem kell fillereskedni!!!!!!!! elo a szennyessel!!!:-)))))))))))))))
metalbrain001 2015.01.28 20:20:39
@SZKGP: Szia:-) Mi is kitelepultunk a kislanyommal (fuj,de ronda szo..) ,nyaron ellatogattunk Budapestre.A gyerek meg akarta nezni a Varat,felmentunk.beultunk colat,es kavet inni egy valami kis utcai presszo feelebe. az okat nem sorolom,itt elunk,ide tettuk le a voksunkat,a gyerek angolul beszelt hozzam. kedveskedni akart,o rendelte az innivalokat. intelligens fiatal pincer volt,ertette amit kertunk. amikor fizetesre kerult a sor, egy pocakos sorhasu pasi( valoszinuleg a fopincer volt),olyan szocreal egyenruhaban ledorongolta a fiatalt,igy " haggyad csak,oket en fizettetem le"...csak ne csinalj semmit,add ide a brifkodat,es forditsd amit mondok. "egeszsegukre,18.000 Ft lesz,benne van a szervizdij is"...es ekkor elpattant egy hur...hivattam a vezetot.magyarul elmondtam neki,hogy nem nagyon szeretem,ha le akarnak venni mint a sapkat. mondom kave,kola,udito volt. tudod mit valaszolt: "hat csokkolom nem tudhatta a pincer,hogy magyarok. 4.300 forint lesz." ket orat vigasztaltam a siro gyereket,razkodott a megalaztatastol....visszaertunk angliaba..mondom, " mi tetszett dragam magyarorszagon? anya, a vilagito tornya a repternek amikor felemelkedtunk visszafele..." a tortenetem szinigaz. es nem birom,ha valaki a kivandorlokat turho modon kritizalja. nyilvan nem rad ertetted,csak valahogy a te kommentedre valaszoltam.