Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NanoVica

67 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A plasztikkártya - mint belépő, vagy beléptető-kártya Egy plasztikkártyát az értékesítési – illetve marketing célokon túl, számtalan más dologra is használhatunk. Gondoljuk csak végig, hány alkalommal adtak a kezünkbe plasztikkártyát pl. akkor, ha várakoztunk, majd be szerettünk volna jutni…..
Cégünk, vállalkozásunk életében számtalan lehetőség van, amelyre kiválóan alkalmazható egy ügyes, jól megtervezett plasztikkártya. Ha Önnek is tetszik az ötlet, ám szeretne némi kis útmutatót, néhány hasznos marketingtippet kapni arra vonatkozólag, hogyan és mire is használhatja okosan a szép kis…..
Most, hogy már tudjuk, milyen fantasztikus előnyökre tehetünk szert cégünk, vagy vállalkozásunk életében egy igényes, minőségi plasztikkártya, illetve kártyarendszer bevezetésével – érdemes annak is utánanéznünk, hol szerezhetjük be ezeket az innovatív üzleti megoldásokat és bónuszrendszer…..
Szerencsére ma már egyre többen felismerik az igényesen elkészített és kivitelezett, minőségi plasztikkártyákban rejlő számtalan lehetőséget. Nem véletlenül: hiszen az ilyen kártyák exkluzivitást sugallnak, és egyedülállóan képesek képviselni az Ön cégét, vállalkozását. Népszerűsége pedig nem…..
Az nyilván az Ön számára sem lehet kérdés, hogy milyen pompás és felemelő érzés is az, amikor ügyfeleink, ha rápillantanak egy kis tárgyra, logóra, képre – akkor a mi vállalkozásunk, cégünk, üzletünk, vagy éppen szolgáltatásunk, termékünk jut róla az eszükbe. Ez amolyan újra és újra emlékeztető…..
A pontgyűjtő kártyát sokan bugyuta és elavult marketingfogásnak tartják, de ha belenézel a pénztárcádba, akkor te is rájössz, hogy azért van még abban fantázia. Biztos te is tankoltál már csak azért az X kúton, mert pontok gyűjtögetéséért cserébe kedvezményes vízmelegítőt ígért a cég. Vagy mentél be…..
Aki emberekkel dolgozik és a sikere záloga, hogy a nála megforduló emberek jól érezzék magukat, az figyel a vendégeire. Teljesen mindegy, hogy milyen területen mozogsz, a legjobb ügyfeleid megtartására akkor is szükséged van, ha klubod van, és akkor is, ha szépségszalonod. Te is szereted a…..
Imádjuk az ajándékkártyákat. Csak lekapjuk a polcról a pénztár mellett, nem kell végigjárnunk a boltot ruháért, könyvért, vagy bármiért, ráadásul tuti ajándék, hiszen valóban hasznos ajándék lesz belőle a folyamat végén. Az ajándékkártyát azért szereti a legtöbb vásárló, mert hasznos ajándékot,…..
A névjegykártyát nem tudod megspórolni, ha sikeres üzletet szeretnél vezetni. Bármennyire is digitális a mai világ, a legfontosabb elérhetőségeiddel ellátott kártya a sikered záloga is lehet. Névjegyed tükrözze a céged arculatát, legyen feltűnő és egyedi. Plasztik névjegykártyáról hallottál már? A…..
  Érezted már úgy, hogy a megrendelésed elveszett, és hiába szajkózza mindenki azt, hogy a „vásárló az első”, valahogy Te mindig az utolsó vagy? Nos, mi is voltunk már ezzel így, sőt, szerintünk a magyar KKV-k legnagyobb ellensége nem a bürokrácia, hanem saját lustaságuk és a vevőikhez való…..
Az Aranyszív Ambulance Kft. térítéses betegszállítással foglalkozik. Ez a szolgáltatás mindenki számára elérhető, és megannyi előnye van. A páciensek minden esetben számíthatnak a megfelelő felszereltségű, jó minőségű és higiénikus mentőautókra. Kizárólag orvos és…..
Cégvezetőként mindent szeretnél irányítani és átlátni, a céged növekedésével ez azonban egész egyszerűen lehetetlen. Egyre több megrendelés, egyre több részfeladat, kezdetben elég volt egy iroda, de most már a mélygarázsból egyből a negyedikre liftezel. Esetleg csak délután érsz be, mert hajnalban…..
Gomba módra szaporodnak ma a szórakozóhelyek, ahol múlt héten még a sarki búfelejtő volt, ott most van egy street foodos, mellette egy kézműves söröző, aminek a pincéjében hajnalig tombolnak a vendégeid. Feltéve, ha te vagy az okos kocsmatulajdonos, mert a siker nem szerencse, hanem józan ész és…..
Plasztikkártyáink amellett, hogy stílusos megjelenésükkel a céged arculatának hű tükrei, a belső biztonsági rendszer alapkövei is. Egyedi plasztikkártyáink a munkatársaid és az ügyfelek, vendégek nyakában is jól mutat, arról már nem is beszélve, hogy csak rajtad áll, hogy adott kártyával melyik…..
Betegszállítás Fő a biztonság 2016.02.09 10:10:00
Természetesen a rendezvényeknek megannyi fajtája létezik. A rövidebb konferenciáktól elkezdve, az egy napos találkozókon át, egészen a fesztiválokig és a kb. egy hetes táborokig. Azonban ezek sok mindenben hasonlítanak egymáshoz – például, hogy mindegyik esetében szükség van…..
Ön még nem hallott a térítéses betegszállításról? Vagy már ismeri a lehetőséget, de megannyi kérdése van? Nem tudja, hogy milyen feltételei vannak, és miért hasznos a szolgáltatás? Akkor íme a válaszok, amiket régóta keresett. A térítéses betegszállítás szolgáltatása mindenki számára elérhető…..
A térítéses betegszállításnak rengeteg előnye van, éppen ezért egyre elterjedtebb lehetőség. Sokan élnek vele, hiszen így könnyen meg tudják oldani az orvosi vizsgálatokra és kezelésekre való eljutást. Nincs szükség a családon belüli bonyolult tervezésekre, és a gyakran…..
Előfordul, hogy bizonyos egészségügyi problémák esetében a páciens csak külföldön talál megfelelő kezelést. Egyes készülékek és technikák egyelőre sajnos nem elérhetőek Magyarországon, ezért megesik, hogy valakinek hosszabb útra kell vállalkoznia. Azonban ennek kivitelezése sok esetben nagy…..
A térítéses betegszállítás lényege, hogy a pácienseket bizonyos összegért szállítjuk el a kórházba vagy az orvosi rendelőbe. Ennek a szolgáltatásnak megannyi előnye van, amely természetesen mindenki számára elérhető.   Bizonyos betegségek esetében előfordul, hogy a…..
Az otthon tisztántartása alapvető követelmény minden háztartás számára. Ugyanis a megfelelő higiénia segíthet elkerülni a különböző fertőzéseket és betegségeket. Ez az elvárás különösen fontos az egészségügyben – a kórházakban, a rendelőkben és a betegszállító…..
Előfordult már Önnel, vagy a családjával, hogy a betegszállító autóra órákat kellett várnia? És emiatt nem ért oda a fontos kezelésre, az egész napját át kellett szerveznie? Felejtse el a bosszantó problémákat, mert van megoldás ellenük.  ..
A mozgásukban korlátozott embereknek meghatározott szállítási módra van szüksége. Bizonyos betegek esetében elengedhetetlen a hordágy vagy a hordszék használata, ami nehézséget okozhat az utazás során. A térítéses betegszállítás azonban lehetőséget biztosít az ülő- és a fekvőbetegek elszállítására…..
A betegszállítás mindenki számára elérhető lehetőség, akinek az állapota és a körülményei szükségessé teszik az igénybevételét. Ez sok tekintetben különbözik a mentéstől. De mégis mit nevezünk betegszállításnak, és mit érdemes róla tudni?..
A betegszállítás mindenki számára elérhető lehetőség. Ennek köszönhetően ma már bárki és bármikor eljuthat az orvosi kivizsgálásra illetve a kórházi kezelésre, nem kell hosszas tervezésnek megelőznie az utazást. Így könnyen megoldható az eljutás, és nem jelent…..
Bár ez így nem igaz, inkább mosolyogni és hízelegni kell tudni, már ha kutyusok vagyunk, és ha egy kis szerencsénk van, akkor valami egészen különleges helyre kerülhetünk. Lehet például saját kastélyunk. Ugyanis a sztároknak és hírességeknek is van kutyájuk, akik akár a…..