Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Domokos Elekné Domci

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A versenyt követően magyar idő szerint vasárnap éjfélkor (helyi idő szerint 18.00 órakor) adott exkluzív interjút lapunknak a két sikeres bicskei maratoni futó, akik komoly támogatói összefogás után jutottak ki a közel 50 ezres induló létszámmal bíró nemzetközi viadalra. A kinti felkészülésről…..
Domokos Elekné Domci 2018.11.05 07:43:39
Domokos Elekné Domci 2018.11.05 07:44:10
Több olvasónk is jelezte szerkesztőségünknek a közismert tényt: égetési napokon elviselhetetlen szintre emelkedik a késő délutáni illetve esti órákra Bicske légszennyezettsége. Sokan nem tudják, de 2015. december 5. óta szigorodott a helyi szabályozás, megszűnt a keddi avar- és zöldhulladék-égetési…..
A régi kis-piac területe valószínűleg a piacozást megtiltó cégé. Holnap reggel hat órakor avagy hat órától legyen ott minden kis-piacot megtartani akaró bicskei, a polgármesterrel az élen. Akkor pakolnának ki az árusok. Hogy klasszikust véleményt idézzünk a témában: ennyire kispályás nem lehet…..
Minap a Tanya Csenöl egy posztját megosztva mutattunk be egy illegális hulladékrakást - bontási törmelékből a Galagonyás egy pontján.    Előkerült azonban a gazdáknak köszönhetően egy magántulajdonú biztonsági kamerafelvétel. Ennek alapján azonosították a feltételezett elkövetőt. A Facebook-os…..
Alig több mint egy hete került átadásra a kiváló minőségben megépített Etyek-Tarján kerékpárút. Mint a sportos (biciklizéssel telt) átadó ünnepség során tapasztalhatták a résztvevők, Bicskétől jelentős részben újonnan épített, megfelelő szélességű és aszfaltminőségű utak várják a sportolni vágyókat…..
Tudvalévő, hogy a bicskei gyepmester a maga részéről igyekszik mindent megtenni egyéb munkaköri kötelességei mellett a gazdátlanul tekergő kutyák befogásáért. Ezt az ügyet is rendezni fogja. Fontos, persze, hogy a 30 éves város. ami mindeközben polgármesteri ígéret szerint tartozik nekünk a…..
Domokos Elekné Domci 2016.01.29 22:42:02