Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Bett_

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!  Most egy receptet olvashattok majd, amit nagyon szeretek elkészíteni, mert nem kell egész nap a konyhában lenni hozzá, nem kell hozzá túl sok hozzávaló, ezek egészen olcsón be is szerezhetőek, és nem utolsó sorban, az egész étel elkészítése nagyon egyszerű. Akkor…..
Sziasztok! A félévkezdés mindig megviseli az embert, főleg ha az az utolsó féléve az egyetemen. Ezt a bejegyzést már korábban terveztem megírni, közvetlenül azután, hogy elolvastam a könyvet, amiről most egy rövid ajánlót olvashattok, csak sehogy sem értem odáig... egészen…..
Sziasztok! Ez a lakkozás csak egy egyszerű vasárnap esti elfoglaltságnak indult, de gondoltuk megosztjuk Veletek is, hogy mi lett az eredménye.  Mindig is szerettem nézegetni a különböző műkörmösök által készült remekeket, de magamnak inkább itthon megcsinálom én. Alapvetően…..
Sunseaty Bohém Tanya 2015.01.22 21:14:36
A véletlennek köszönhetően keveredtünk a Bohém Tanyára, mivel egy barátom itt szeretné ünnepelni a harmincadik születésnapját, és arra gondolt, hogy előtte letesztelhetnénk a helyet. Jani előzetesen elárulta, hogy az à la carte kínálatban hamburger is szerepel, de bevallom, nem…..
Sziasztok!  A blogot azért hoztuk létre, mert szeretnénk megosztani az ötleteinket, gondolatainkat. Esetleg egy jó könyvet, amit éppen olvasunk, egy receptet, ami már bevált, vagy amit szeretnénk kipróbálni. Ruhák, kiegészítők, amiket felvettünk vagy felvennénk. Filmek,…..