Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monika

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mechba ismét rávilágított egy dologra. Megmutatta a vasutas matekot (bocsi vasutasok ez csak egy kifejezés). Hatékonyságból már sajnos így is elég csehül állnak szegény MÁV-ék, de ez..... Mai posztomban a készülő KRESZ-módosítást igyekeztem volna darabokra szedni, így el is…..
Új MÁV blog Kimaradt járat 2008.02.13 10:14:00
Úgy látszik néhányan folytatták a sztrájkot... Vagy csak egyszerűen dolgoztak? Azért érdekesek ezek a kimaradások.... szia, kérem juttasd el a megfelelő helyre levelemet: T.MÁV-Start Zrt. 2008. február 11-én a Hatvanból érkező Bp.Keleti Pu.-ra induló vonat (mely Pécelről…..
Monika 2008.02.14 14:16:13
Ha tudod, hogy milyen időpontban utazol, akkor érdemes regisztrálnod a www.oszkar.com - on, mert éppen ezért hozták létre, hogy tudj olcsón és kényelmesen utazni. Üdv: Mónika
Gyermekét egyedül nevelő anya, hátrányos helyzetbe került!!! Tisztelt Illetékesek! Gyermekemet egyedül nevelem,ápolási díjon vagyok. Győrben találtam csak munkahelyet heti 2 napban, hajnalban kelve , este érve haza. Másnapokra a munka jellege miatt, emberekkel foglalkozom nem tudom…..
Gábor sztrájkos emlékeiKedves Szerkesztő! Elmesélek egy történetet: 1998 decemberében vettem egy Bp-Miskolc retúrt. 1999 jan 4-én (hétfő, munkanap) utaztam volna vissza. Persze sztrájkoltak (aminek az eredményét látni most is). Szóval kimentem az állomásra, de nincs vonat. Jegy az…..