Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hopkins Tuskó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meleg nyár, stresszes hétköznapok, unalmas percek. Unalmunkban sokszor és sokféleképpen tudunk elidőzni, az egyik leginkább jellemző veszély a nassolás. A XXI. század éppen hogy elindult, mindenhol gyorséttermek, éjjelnappalik, étel- ital, csak éppen bekapunk valamit. Ettől lehet, hogy még…..
Elképesztő fejlődésen ment keresztül a főváros a XIX. század második felében. A kiegyezés után, majd a Pest, Buda és Óbuda egyesítését követően Európa egyik leggyorsabban növekvő városa lett. És a század végén valóságos demográfiai robbanás történt: lakóinak száma egy évtized alatt ötven százalékkal…..
Röszkén és környékén járt a TV2 és hanghibás mikrofonja, annak a végén meg Váczi Gergő, a Vujity Trvtko-díj Frei Tamás-szalagos nagykeresztjét érdemlő riporter, a téma persze az ördögi migránsok, akik egy éjszaka alatt ösvényt taposnak ki maguknak a határon, elhajigálják…..
Hopkins Tuskó 2015.06.19 23:34:50
@supefly: Szerintem egy csöppet összekevered az eu-s és a schengeni határt. A kettő nem ugyanaz.
#487 Azt már sokan, sokszor megénekelték, hogy Mózes milyen ügyes salesman volt, amikor követőinek - akikkel már 40 éve zarándokolt - eladta a jórészt kő- és homoksivatagos Kánaánt „tejjel-mézzel folyó” országnak. Kánaán, a későbbi Júdea és a még későbbi Izrael…..
Hopkins Tuskó 2015.05.10 08:42:40
@usb2.0: Néhány nő elbújt a gyerekeikkel és ők túlélték a mészárlást. Történetüket Josefus Flavius írta meg, akik a legfontosabb történetíró volt a térségben. A legtöbb infó a zsidó háborúkról neki kösznhetően maradt fent.