Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Animal News

17 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  KATTINTS IDE!..
  Végső találkozás ~ Lovas novellasorozatunk utolsó része   Az esőkabátomon kopogtatott az eső, a szívem pedig hevesen vert, mikor ott megláttam Alkonyatot és a kiscsikót, akit először is láttam vele. Valószínűleg az övé – merengtem el volna, de semmi más nem jutott…..
The Animal News Nyereményjáték! 2015.11.03 21:16:14
Sziasztok! Lassan közeledünk az egyéves születésnapunkhoz. Ez alkalomból nyereményjátékot szerveztünk. Jelentkezni lehet: november 03-20Játék időtartama: november 23 - január 17Eredményhirdetés: februári szám Játék menete: Minden hétfőn a játékosokhoz eljuttatunk egy 10…..
    A ma élő legnagyobb hüllő:Bordás krokodil A világ legkisebb hüllője:Törpe gekkó A leghosszabb életű állat: Galapagos-i óriásteknős A legnagyobb kígyó:Anakonda A ma élő legnagyobb madár: Strucc A legkisebb madár:Méhkolibri  Forrás:…..
Szeretnénk nagyon megköszönni Nagy Endrének és a Fabagolynak a csodálatos logót és a pólókat! Fabagoly Facebook-oldala Itt az új logónk:     Képek a nagyvilágból ~ Háttérkép válogatás         A sorozat amit most bemutatok az nem más, mint a…..
            Dominion A sorozat amit most bemutatok az nem más, mint a Dominion.Tudnivalók:Név: DominiomForgalmazza: SyfyÉvad: 1Szóval történetünk egy kamu történelem órával kezdődik, mely szerint a földet angyalok támadták meg, mert valamiért Isten / nem lehet tudni,…..
(kattints a szövegre a blog megtekintéséért!) Sims-imádok, figyelem! Ha Ti rajongóknak mondjátok magatokat az efféle téren, akkor ez az oldal nektek ajánlott. Segítséget kaphattok a játékkal kapcsolatban, sőt, sztorikat is olvashattok és akár még Ti is küldhettek bele! Én magam…..
The Animal News 2015.07.31 18:01:46
The Animal News 2015.08.01 18:14:47
The Animal News 2015.08.02 09:00:02
    Állati érdekességek   Kicsi rekorddöntők   Hüvelyk Panna, a világ legkisebb pacija     Paedocypris         Leptotyphlops       Ducky, a chihuahua       Brookesia       Július 2 ~ UFO világnap és Július 20 ~ A Hold napjaNos nem…..
Hírek A kutya megmentette macska barátja életét Eddig nem sok jót hallottunk a kutya-macska barátságról. Ők ketten simán rácáfolnak minden negatív hírre. Stewart és Toby évek óta a legjobb haverok, egész nap együtt játszanak, sőt együtt is alszanak Toby ágyában. Mi…..
  Nyár? Vágjunk bele!       Képek a nagyvilágból...     Furcsa törvények   (0-50-ig az előző újságokban találjátok!) 51. Illinoisban lángokban álló ház közelében nem lehet nyilvánosan enni.52. Illinoisban tilos kutyának, macskának, vagy más…..
The Animal News 2015.06.15 09:47:40
The Animal News 2015.06.22 17:07:53
@CandyCherry: Köszönjük a véleményed! A többit megtárgyaljuk levélben.
      Torzomborz úr és Nyávogi úrhölgy/3 ~ Itt a vége, fuss el véle!    Végre egy kis szabadidő! Már rég megkezdődött az iskola. Beköszöntött a téli szünet!Samu és Lili már nagyon várta ezt a nevet: téli szünet. Karácsony, ajándék, meghitt kajálás, rokonok,…..
The Animal News 2015.05.07 20:22:47
@Rozgonyi suli:
Köszönjük szépen! :)
The Animal News 2015.05.18 12:14:59
@fingusz: Köszönjük! : )
  Srác-sarok   Norbi: Végre, itt van a tavasz és én is jövök a rovatommal. (:Játékok~ TombraiderNorbi: Az szerintem nagyon jó rész, amikor Lara Croft belemegy a csapdába, felhúzzák és onnan kell lőni az ellenséget. (: Kedvenc fegyvereim a géppuska és a shot gun. ~ The…..
Meglettek az eredmények a kisállat szépségversenyünkön. Gratulálunk mindenkinek! 1. helyezett: Tulaj: Betfaldi Beáta Eb neve: Leyla Nem: nőstény Kor: 1,5 év Fajta: Border Collie 2. helyezett: Név: Mia~ BlackyKor: 1 évNem: NőstényFaj: Házi macska /Nincs…..
  Lebuktak! Nem is úsznak, hanem járnak a víz alatt! Baglyos Bár   Képek a nagyvilágból...     Furcsa törvények   (0-20-ig az előző újságokban találjátok!) 21. Alabamában a tölcséres fagyit tilos zsebre tenni.22. Virginiában a tyúkoknak meg van szabva, hogy…..
BHA/BHT, Ethoxyquin, Propilén-glikol A három időzített bomba, melyet még a mai napig használnak kutyatápokban, mert az EU által engedélyezett alapanyagok közé sorolják. Az első kettő tartósítószerként funkcionál a harmadik egyfajta nedvesítőszerként. Bár a legtöbb tápban…..
Rosszcsonteb Séta az erdőben 2015.02.07 19:09:00
Imádunk nagyokat sétálni, csak nem vagyunk nagyon szófogadóak vagyis Benjike. Szeret szabadon futkosni de akkor valahogy meg is süketül... Ezen szeretnék javítani miután elvégzem a tréneriskolát, és akkor Benjiből mintakutyát faragok. Ha minden jól megy ;) ..
      Ááá, egy boooot!Hopp, egy buborék!Hideg időkben...Szejetlek!Hüpp, hüpp...Na ki ez a kis cukorbogyó?Nyugi, nem bántalak...Naaa, légyszi simizd meg a pocim!   Minden az árvaházban kezdődött. Mindenféle állathang hallatszódott, elég hangosan. Hamarosan egy 4…..
Benji 2013.12.29-én került hozzánk 8 hetes volt csupán. A párommal döntöttünk úgy, hogy kutyánk lesz. Én már gyerekkorom óta szerettem volna, de tömbházba a szüleim nem engedték. De most megadatott végre ez a lehetőség számomra. Gyönyörű édes kisbabakutya volt. De hamar…..
Pénteken beköszöntött az esős évszak. 20-30 percekre tudtam lemenni Manóval, ám így is bőrig áztunk. Sajnos a hétvégén is folytatódott a rossz idő, sőt most már havas esővel is riogatnak (csak ónos ne legyen). Séta után Manó kötelességtudóan megy szépen a…..
Manónak szombaton igazán jó napja volt. Reggel a szokásos haverjaival: Shéna, Nudli bandázott. Mive csúszós volt nagyon a talaj itt maradtunk a ház mögötti téren. Először hógolyókat dobáltunk a kutyáknak, majd előkerült Shéna labdája, amit Manó igencsak meg akart szerezni.…..
Sziasztok!   A TAN állatszépségversenyt hirdet. Ha van kutyád, macskád vagy akármilyen háziállatod, akkor ki ne hagyd, jelentkezz a versenyre, amit e-mail címünkön tudsz megtenni (theanimalnewsszerk@gmail.com). Nagyon fontos! A csalás elkerülésének érdekében "sign"-t kell…..
The Animal News The Animal News 2015.01.24 12:48:34
Üdvözöllek a The Animal News újság hivatalos blog.hu oldalán! Itt elérhetőek lesznek a havi újság számai. Újságunk érdekessége, hogy nem dolgoznak benne felnőttek. Facebook link. Pinterest oldalunk. Twitter oldalunk. Email címünk: theanimalnewsszerk@gmail.com Bátran…..