Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pintér Zoltán Szilárd

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel lapletöltési adataimból tudom, hogy ezeket a svéd bejegyzéseket gyakorlatilag senki sem olvassa, ezért bátran írtam le benne olyanokat, amik sérthetik a felületes olvasó magyar érzületét vagy a büszke horgász önérzetét. Ha valaki mégsem riadna meg a rengeteg karaktertől,…..
Pintér Zoltán Szilárd 2015.01.26 20:59:42
Maximálisan egyetértve a leírtakkal az elejéhez: többen mondták már, hogy kéne nekem is írni "valamit..." Leginkább a balinokról, csukákról, Balatonról, legyező, pergető felszerelésekről, multikról. Lett egy-két angol nyelvű cikk külföldi legyes oldalakon, lett egy pv tv-s, Balatonos, több nem... Hogy miért nem? Nagyon szívesen elmondanék pár dolgot, segítenék, ahogyan én is örömmel tanulok. Ugyanakkor, nem mondanék el mindent, mert visszaélnének vele, ahogyan visszaéltek is: odaállt, minden süllőt elvitt, szólt a havernak, az is jött stbstb. Féligazságokat meg méltatlannak tartanék... Joda mesterhez hasonlóan én is a "tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld" elv szerint élem az életem, szóval inkább csak horgászgatok... :)
Nem csak versenyen van a félrevezetés, néha - józan paraszti ésszel végiggondolva bárkinek leeshet - még cikkekben, egyéb értekezésekben is nettó baromságokat írnak, vagy pont csak a lényeg hiányzik. A marketing cikkektől meg hányingerem van, hiába vagyok "cuccfetisiszta." :) Könyörgöm, miért kell teszthorgászatnak titulálni egy írást, miért nem lehet szimplán termékbemutatónak hívni (baromira nem ugyanaz a kettő, hogy jó példával éljek lásd: Tackle Tour, alanhawk.com)?
Pláne úgy, hogy az író annak a cégnek a szponzoráltja, vagy a cikk megjelenését biztosító oldal webshop-jában, hogyhogy nem, kapható a termék....
A blogodat nemrég találtam - fentebb felvázolt okokból kifolyólag kiestek a hazai szaksajtó termékei... - , üdítő színfolt, jó az egésznek a hangulata, csak így tovább!