Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GERI

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az évek óta, minden szinten, elhanyagolt keleti országrészről lassan, de biztosan az autóbusz közlekedést fenntartó Észak-Magyarországi Közlekedési Központ (ÉMKK Zrt.) is leveszi a kezét. Vendégszerzőnk, Fazekas András, hosszú ideje küszködik a szolgáltatóval, hogy az igényeknek megfelelő…..
A tavaszi nagytakarítás elérte a kisautót is, rendesen kiganajoztam, mielőtt elindultam Nyíregyházára, majd tovább néhány önkormányzati vasért.. Útközben jött a drót, hogy az ELS-245 és is IZM-238 mellé újabb buszok érkeznek a Szabolcshoz. Csak most Szegedről hoznak három…..
Itt az új törvény az utcáról: a Kedves Nézőnek semmi más dolga nincs, mint feltekerni maximumra a hangerőt és magasra feltartani a fekete Filatáskát.           ..
Utazz Busszal! Elkezdődött... 2009.03.31 19:44:15
Végre  elkészült a  HajdúVolánTours,  vagyis  a  www.utazzbusszal.hu  vadonat új  weboldala. A  jövőben  ezen a (weboldalunkról is  elérhető)  blogon  tudnak  utasaink véleményt  mondani szolgáltatásainkról, és…..
Nagy valószínűség szerint három, vagy maximum négy párti lesz a parlament 2010 és 2014 között. Így a szavazás lezártával, még nem tudván az eredményeket, nem is a várható összetételről szólnánk. Hanem, hogy ezektől a parlamenti erőktől mit várhatunk.A Fidesz…..
GERI 2010.04.11 21:48:10
Kedves Fórumozók!Új keresőmotort helyeztünk üzembe a Fórumon, mely az eddigieknél gyorsabb keresési eredményekkel, és jóval több, a találatok számának pontosítására/csökkentésére szolgáló ún. lekérdező operátorral (speciális karakterek a keresőszavak mellett) segíti a…..
GERI 2009.10.21 21:15:07