Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vertic

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon a matt, vagy a fényes papír illik a Breitling karórához? Vajon milyen hosszú cikket lehet elolvasni egy spaban a stresszűző arcpakolásra várva? Mi a kínosabb: ha Dundika, vagy ha Mark Zuckerberg egész alakos címlapfotója van kicsapva a tárgyalóasztalra? És egyébként is vannak…..
Sokan és sokszor vitáztak már arról, hogy szabad-e gyereket motoron szállítani. A törvény megengedni, amennyiben eléri a lábtartót, sőt, léteznek fixen felszerelhető motoros gyerekülések is. A japánban készült videó megnézése után mi is elbizonytalanodtunk – rossz nézni,…..
Vertic 2013.01.22 13:22:57
@RCH: A hátul lévő kapaszkodó fékezésnél nagyon hasznos, nekem is csúszott már a nyakamba utas egy váratlan fékezésnél mert nem kapaszkodott hátul. Olyankor nem csak saját magamat kell tartanom miközben fékezek, hanem az utast is, aki miután megcsúszott már nem tud mit csinálni szegény, csak a hátam tartja - így fékezni meg már nem olyan könnyű/kellemes. Gázadásnál viszont tényleg nem jó az a hátsó kapaszkodó, olyankor leginkább az előredőlés, és vezetőbe kapaszkodás ami működhet (de az se mindegy, hogy ilyenkor hol kapaszkodik a vezetőbe). Vagy ha eléri a tankot elöl és azon tud támaszkodni, az előredőlés miatt mindkét esetben jó, csak a legtöbb motoron nem könnyű elérni hátulról a tankot miközben ott a vezető is, illetve hosszú távon semmiképp nem kényelmes.
Amióta elhatároztuk, hogy kijövünk Amerikába pár évre azóta terveztük azt is, hogy Las Vegas-ba is ellátogatunk. Ennek időpontja végülis október első hétvégéje lett, mivel korábban nagyon meleg van arrafelé, később Kata már nem ülhet repülőre a nagy pocakjával, két…..
Egészen súlyos agypróba a Z-Rox, hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Adott egy egyenes vízszintes vonal, amin áthalad egy betű vagy egy szimbólum. Mi mindig csak annyit látunk az egyenesből, amennyit a szimbólum kimetsz belőle, ez alapján kell kitalálnunk és…..
Vertic 2008.10.06 17:20:49
Vertic 2008.10.06 17:30:47
Ketten is beküldték a Spin the Black Circle-t, ami amilyen jó ügyességi játék, annyira idegesítő. De tényleg: egyik-másik pályához képest a munka is vonzóbb alternatíva. Pedig a feladat látszólag egyszerű: csak egy golyót kell elnavigálnunk a célba úgy, hogy a pályát…..