Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nomen

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a 61-es villamoson (hiába, azzal járok...) egy csinos, harmincas nő John Ajvide Lindqvist: Let the Right One In című svéd horrorját olvasta, orrán nagy, körbeérő napszemüveggel. Sötét képet kaphatott a könyvről és a világról. (Most néztem meg, filmfeldolgozása is volt.)…..
Most olvasom az újságban, hogy madárijesztőként 15 dollárt lehet keresni óránként. Csak madarat kell ijeszteni, ennyi. Mászkálgatni kicsit a földeken, lehetőleg élénk ruhában, időnként hangzavart csapni, más szóval hujjogatni. No big deal.Santa Rosa CA-ban pedig óránként 11…..
viharvert romboló Szerintem is ... 2009.02.21 04:38:00
Muszáj közölnöm Nomen barátom képregényét,anélkül, hogy ő tulajdonképpen áldását adta volna - de amilyen határozott ugyanakkor szeleburdi kiskutya, majd ugat, ha nem okés. :)  Mert ez telibetalált. Muszáj betennem a viharvert rombolóba. N, luv ya ... Kattintsatok a…..
nomen 2009.03.07 22:56:34
viharvert romboló depresszió 2009.02.14 07:06:00
Ha a szomszédod elveszíti az állását, azt mondod, ilyen a recesszió. Ellenben ha te kerülsz lapátra, arra már azt mondod, depresszió.Nincs munka rendesen, gyerekek.Ma, holnap és kedden összesen 15 munkaórám lesz, aztán 24-éig megint semmi a cateringen. Felhívtam az összes olyan…..