Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AR5

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marekzoli Engedd el a múltat... 2016.01.05 10:19:45
  Mindenkinek van múltja, ami lehet jó és lehet rossz, de abban egyetértünk, hogy hatással van a jövőnkre. A kérdés már csak az, hogy mit kezdünk vele... Na de kezdjük ott, hogy nem indult el tegnap az új céges autóm, így ma volt a második reggelem, hogy gyalog voltam, de…..
Szep estet mindenkinek! :) Nyugosen indult a nap. Tudtam hogy ma minden idom ami van azt a tanulasnak kell szentelnem. 9-kor felebredve kimentem a napom elindito kavemert. Fel 10 fele mar a matek feladatokat csinaltam... Del elott par perccel elindultam a mai kispalyas meccsre. Az eredmeny nem a…..
Jó estét kedves olvasók! :) A mai napom a vártnál később indult mert a lustaságom megint megmutatta magát. Valahogyan sikerült kinyomnom a 10 órai ébresztőt így délben keltem. Egyik volt csapattársam hívott hogy 3-tól meccsünk van szóval azelőtt már csak annyira volt időm…..
Szép estét mindenkinek! Elnézést kérek hogy tegnap nem írtam de a szilveszter az szilveszter. :) Kezdeném akkor ott hogy mindenkinek szeretetben, boldogságban gazdag új évet kívánok! :) A tegnapi napom 12-kor kezdődött. Felkeltem, elkészültem, ebédeltem és már mentem is ki…..
Sziasztok!  A mai napomrol annyit tudok elmondani hogy pihenes,angolozas,meccs nezes es sok-sok parazs helyzet.. Nem is beszelnek tovabb feleslegesen,a targyra terek. A lany megtudta hogy kart tettem magamban miatta... Az unokatesojatol tudta meg... Nagyon ideges lettem... Eleg csunyan le is…..
Szép estét kedves olvasók! :) Az éjszakám úgy írnám le hogy csillogott a szemem de nem az örömtől... Reggel fél 12-kor keltem elég fáradtan. Mára annyi feladatom volt hogy kicsit angolozzak illetve rendet rakjak a házban. Mire ezekhez neki fogtam már délután 3 óra volt. Igen…..
Szép estét mindenkinek! :) 7 órakor indult a napom. Nagy nap volt a mai. Magyarország legrangosabb teremtornáján vettünk részt. :) Igaz mivel még elég fiataloknak számítunk ebben a versenykiírásban ezért sokat nem is várhattunk magunktól csak azt hogy mindenki tegye oda magát. Nem…..
Szep estet kedves barataim! :) Mikor tegnap megirtam a szokasos beszamolom eleg furcsa dolog tortent velem... Ramirt a lany es erdeklodott hogy miujsag? Feleltem kerdesere majd vissza kerdeztem hogy nala mi a helyzet... Gondolhattam volna hogy nem azert ir ram mert erdekli mi van velem hanem hogy…..
Szep estet mindenkinek! :) Vegre a karacsonyi nagy hajtasnak a mai nappal vege szakadt! :) Orulok neki mert mar faraszto volt.Reggel eleg nehezkesen tudtam felkelni. Valamiert nem motivalt semmi hogy kimasszak az agybol. 11kor sikerult azert kiballagni a szobambol. Megittam a szokasos reggeli kavet…..
Szep estet mindenkinek! :) Kezdenem ott hogy a tegnapi bejegyzes utan annyira magam alatt voltam hogy nem tudtam aludni. Lehetett fel4 is mire sikerult alomba szenderulnom. Fel12kor kimasztam az agybol mert jottek ebedre a noveremek es anyai agrol nagyszuleim. Sajnos nehez eldogadni hogy egyre csak…..
Szep estet mindenkinek! :) Elosszor is szeretnek mindenkinek bekes,boldog karacsonyt kivanni! Remelem jol telt a Szenteste mindenkinel! A mai napom 12kor indult. Szokasomhoz hiven aludtam ameddig birtam. Nem indult jol a napom... Nem fogott el a karacsonyi hangulat es a szuleimen kivul senkinek…..
Sziasztok kedves olvasok! Az utolso bejegyzes egy bizonyos szokes barna haju meseszep lanyrol szolt. A nyar segitett ot elfelejteni. Pontosabban egy masik lany kezeskedett errol, akivel a vegen nem lett semmi, pedig nagyon ugy nezett ki... Mindig beleszeretsz valakibe,egy ideig boldognak erzed…..
Sziasztok!Tehát összejöttünk azon a bizonyos sulibulin, de még magunknak se vallottuk be, hogy együtt vagyunk.Aztán egy hónap múlva írtunk egymásnak levelet, és 1 éven keresztül minden hónapfordulóra írtunk. :)  Annyira IMÁDTAM a leveleit, mindig meghatódtam rajtuk :')Vagy még…..