Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nézekcsak

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a…..
nézekcsak 2015.02.26 23:59:43
Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő…..
nézekcsak 2015.02.23 23:16:55
Folytatódik Laci és Edina vívódása, aminek keretében mindketten bevallják, hogy vissza akarnak jönni, és felismerik azt a fontos igazságot, hogy egyikük vissza is fog. Hogy mi lesz utána, azt talán csak a telejósdások tudják, az viszont biztos, hogy Dóri rosszalkodott, és ez a…..
nézekcsak 2015.02.13 23:31:45
@Juvegrande85: Egyébként amióta kiderült ez a "szerelmesek párbaja".....
-egyetértek a véleménnyel.
Bencus lebarnult és feltöltődött, ez egyértelműen látszik rajta, Costa Rica ilyenkor jó meleg tud lenni, meg máskor is, ha már itt tartunk. És igen, szerintem tudja, ki nyerte az Éden hotel harmadik évadát, de remélem nem spoilerezi el senkinek. A villában kajapara és kajagate volt,…..
nézekcsak 2015.01.31 22:51:13
nézekcsak 2015.01.31 23:16:12
Elérkeztünk az abszolút érzelmi mélyponthoz a játék során. Amikor a gyűlölet átható savanyú rothadásszaga tölti be a levegőt, és mindenki legszívesebben szembeköpné azt, aki vele először szembejön, mert jelenleg nincs a világon másik hat ember, akivel kevésbé szívesen…..
nézekcsak 2015.01.30 12:02:36
@Csak ügyesen!: "Megnéztem a BV-t és a kimaradt részeket az öf-ből, esküszöm, ha még egyszer valaki azzal jön, h Laci érzelmei nem őszinték és egyébként is a legaljasabb ember a földön, belevágom a monitort a TV-be :D :D Főként, h egyébként a bentiek közül simán ő a legőszintébb ...."
Erre nagy egyetértésben bólogatok :)
Szép napot mindenkinek!
A Szuperkontentet termelő iskolahét véget ért, Dennis lett a kiválasztott, viszont az paréj lerészegedésbe és a tanárok vegzálásába torkolló bankettről eddig egy szó nem esett, de még Dennis kiskorúvá degradálása sem kapott egy ötperces bejátszót, így most jó szerivel ezek…..
Volt nekem egy osztálytársam, becézzük most Töknek, aki az érettségin eléggé kínlódott történelemből, valahogy bármit kérdeztek tőle, soha nem sikerült eltalálni azt a nagyon vékony vonalat, ami mentén a tudása felépült kb. hat tényre és két évszámra. A…..
nézekcsak 2015.01.26 23:29:52
@kamilla123: @Csak ügyesen!: Még az is megeshet és én bízom benne, hogy legalább is most a villában tényleg megszerették egymást. Ha kijönnek, akkor majd elválik működni fog- e a dolog.
nézekcsak 2015.01.26 23:11:34
@csiri bá: ilyesmire nem fog gondolni, hogy viccesen fogja fel.
A villalakók beolvasnak egymásnak, Fanniról kiderül, hogy szereti a Tiffany-füzeteket, és bugyi nélkül simán, de műszempilla nélkül sehogy nem bírja ki. És akkor ott van még a két derékszöggel rendelkező háromszög és a gusztustalan, mint közös nevező.   A villalakók még…..
Egy egészen érdekes öfi elé nézünk, amiben kivételesen nem a csicskagecifaszozás lesz a fő téma, hanem kedveskedni kell egymásnak. No meg elindul az iskola hét is, aminek a szintfelmérőjén jókat derültem. Teleszórom idézetekkel a hogyvoltot, mert megéri kiemelni a sok bődületes…..
nézekcsak 2015.01.21 18:21:18
nézekcsak 2015.01.21 19:46:58
@Csak ügyesen!: ezért inkább az rtl kamerája hibáztatható. Őket nem tudom elítélni a történtekért.. :)