Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hegedűs

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már szinte biztos, hogy megszűnik a Legyen Ön is milliomos. Az RTL Klub ugyan egy ideig titkolta, Vágó István pedig csak annyit mondott a bulvársajtóban, hogy már akár idén új, saját fejlesztésű vetélkedőt indíthat a csatornán, de több olvasónk is jelezte, hogy hiába…..
Igen, ma van a nagy nap, 16:25-től egymásnak esik a két nagy kertévé új műsorpárja, az egyiken Hal a tortán (Tv2), a másikon Vacsoracsata (RTL) a címe, de a tartalmakat ovasva ez ne tévesszen meg senkit: elég az egyiket megnézni, mert tulajdonképpen ugyanarról van szó. Az…..
Beszéljünk ez egyszer szakmai szempontból a Nap-keltéről, s ne arról, hogy most éppen melyik kuratóriumi tagnak tett gesztus egy-egy műsorvezető elbocsátása. Mert az utóbbi napokban, hetekben lezajlott letiltás-mizéria csak arra jó, hogy ismét elterelje a figyelmet azokról a…..
comment:com Lopott a Napkelte 2008.02.05 08:23:00
A Napkelte eddig sem a látványos díszletekről volt híres, biztos nem akarják, hogy a lenyűgöző képi világ elvonja a nézők figyelmét Hiller István újabb nagyszabású projektjének ismertetéséről, a Vízművek pr-riportjairól, meg persze Verebes István szuszogásáról. Biztos a…..