Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lady Muffin

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Próbáltam elmagyarázni, hogy az anyaság csak annak való, aki baromira azt akarta, sokszor még az is megbánja. Az anyaságot, nem a gyerekeit. A gyerek jó fej, de az anyjának/apjának lenni egy hálátlan szerep. Te annak a gyereknek sosem leszel a barátja. Egy barát nem felelős a…..
Egy pszichológus azt próbálta megtalálni, miért van az, hogy a huszadik században a depresszió aránya a nők körében a kétszeresére nőtt a férfiakéhoz képest. Ki lettek zárva a szokásos közhelyek, úgymint: - Mert gyakrabban  menek orvoshoz - Nem, mert a door-to-door…..
Lady Muffin 2015.04.29 15:23:59
Az az igazság, hogy nem csak a tehetetlenség érzése a baj. Csodás dolog a feminizmus, de amikor lefelé kacsázol egy érzelmi lejtőn és egy ilyen barátnő, vagy akár egy rohadt cikk is betalál, akkor csak épp az ellenkezőjét éri el annak amit akar.
Lásd pl.: otthon sírsz, mert kirúgtak és a férjed egy barom, de mivel nincs melód biztosan nem fogod tudni elhagyni, mert hova a fenébe is mehetnél? Ha erre még megjelenik valami vehemens boldog elvált aki a jogaidról papol amiket tudod hogy képtelen vagy az adott helyzetben elérni/érvényesíteni, akkor persze megfordul a fejedben a totális exit.Ez a csodás soványság elérésénél ugyanaz. Én pl. sose fogok lefogyni, akkor is duci voltam mikor versenyszerűen úsztam (oké nem duci, de vastag... eléggé) és bár baromira értékelem a "fogadd el önmagad" cikkeket, és köszönöm kezdünk barik lenni a tükörrel amikor a ducitárskeresőről randiztam egy fickóval az agyam hátsó részében az a gondolat motoszkált, hogy "akkor ő most perverz, hogy én kellek neki?"

Szerintem a nők tényleg többször kísérelnek meg öngyilkosságot mint a férfiak, de nem csak a módszer megválasztása miatt kevésbé eredményesek. A nők hajlamosak másokban gondolkodni. Barátok, család, Julcsinéni az ötödiken... stb. sokszor egyszerűen csak megpróbálják felhívni magukra a figyelmet. Mert bár a depresszió azt diktálja, hogy egyedül vagy és rohadtul semmi és senki nem segít, azért az ember mindig várja az örömteli cáfolatot. (az más kérdés hogy ha megkapja képese továbblépni, vagy ezen módszerrel elkezdi zsarolni a környezetét amíg mindenki el nem kopik mellőle).
Egy férfi tudat alatt is nehezebben kér segítséget, pont mert az olyan marhára nem férfias, ha nem tud egyedül kinyitni minden befőttet. Ráadásul az érzelmeikről még nehezebben tudnak érdemben nyilatkozni. Szóval amit a nők nyíltabban játszanak le, az szerintem nekik nagyobb részt folyik a fejükben. Így mire tényleg döntenek, nincsenek túl annyi kísérleten, vagy meggondoláson.
De persze ez ismét csak egy elmélet. Rakás férfiról hallottam aki ugyanúgy zsarolt másokat az öngyilkosságával mint x barátnőm, szóval nehéz általánosságban gondolkodni egy olyan komplex és idegesítő lényről, mint az ember.
Számos okból kifolyólag vehet az ember szexi fehérneműt a férje szeretőjének... Mikor a címet olvastam: The Day I Bought My Husband's Mistress Lingerie, őszintén szólva egyáltalán nem arra gondoltam, ami végül kikerekedett a sztoriból. Ha ezzel a címmel kellene fogalmazást…..
Kedves szesza-olvasók! ma Papírkutya férfias vendégposztját olvashatjátok. Fogadjátok szeretettel és kommenteljétek bátran! Mottó: „Két informatikus beszélget: - Neked volt már olyan barátnőd, akinek nem .jpg-re végződött a neve?” A minap valami egészen más…..
Lady Muffin 2015.03.12 20:58:06
@skarlát betű: ö... tudnom kéne valamit a leszbikről amit eddig nem tudtam? Mert még egy olyannal sem találkoztam élőben aki ne lett volna nőies.
Voltak focista lányok a koleszban akik fiúnak tűntek, nem is egy, de mind kő hetero.

A női pornó meg gondolom tényleg mindenkinek más lenne az ideális, de ez a tök sima pornónál is így van. Ha kéne valami általánosítás hogy hogyan képzelnék el egy női pornót, akkor arra példának a A THING OF BEAUTY: PART ONE -című művecskét tudnám mondani.
Oké ez melegpornó, de a stílus, a filmezés... ha története szigorúan nincs is, de kellemesen romantikus a körítése... oké ez nem műajánló, szóval ha én női pornót csinálnék, ilyesmi lenne. Átgondolt, fokozatosan felépített, szép a maga módján.

Egyébként ha tovább fejlődik az animált szex, akkor egy idő után felmerül majd a művészet- nem művészet kérdése. Nah az egy érdekes meccs lesz.
Lady Muffin 2015.03.14 14:21:41
@Zalán_ib: Ez egyébként sok szempontból kulturális. Mármint a hentai ugye japán stíl és többnyire ott is készülnek. Namármost ha megnézel egy japán pornót akkor a csajok benne detto úgy viselkednek mint a hentaikban. Én még egy belevaló nőt nem láttam tőlük, mind sír, rinyál és inkább emlékeztet a cukorért visító húgomra, mint... oh szóval van egy oka amiért nem nézem. Egy amcsi erotikus képregény megint más, de ha sokat olvasol, ott is van egy állandó jellemző. Időnként azon szoktunk röhögni a barátnőimmel, hogy egy-egy erotikus sztoriból felolvassuk a szexjelenetet és megtotózzuk melyik nemzet tagja az író. (ill milyen nemű és korú...stb.)

@Ingeborg: volt egy barátnőm akinek a mellei csupán elméleti szinten léteztek, viszont nem volt ember aki azt merte volna mondani hogy nem nőies. Szóval a "kisugárzás kérdése" résszel értek egyet.

Egyébként pont ma fedeztem fel, hogy valamelyik GTA játékban már felszedhetsz prostit, közösülhetsz vele és utána megölheted egy baltával. Próbáltam rájönni mivel kellene kommentálnom ezt a tényt, de annyi mocsok van már videojáték szinten, hogy ez csak hallgatva szörnyű, látványra sokkal kevésbé megrázó mint mikor a haverom lesből fejbelő valakit és miliméterekről látod amint a golyó... eww
Lady Muffin 2015.03.14 16:44:51
@skarlát betű: xD bocs épp a videojátékokról írtam, így nem fűztem hozzá külön, de a játékban nah.
És mikor kilőnek egy golyót, lehet követni az útját és eww... ronda. Egyébként egy raklapnyi kockát ismerek akik ilyenekkel nyomják naponta. Az ember ki nem nézné belőlük hogy fél éjszaka nagyképernyőn gyilkolásztak. Akkor döntöttem el, hogy nem fogom aktívan szégyellni magam egy hobbim miatt sem, amikor őket megismertem.
xD Egyébként íjászkodtam. Volt versenyen baleset. De túlélte!

Hát hogy konkrétan mik a rendezői instrukciók, azt nem tudom, de a készterméknél erősen ez a tendencia. Még melegpornó fronton is. Az ukék mindig nyafkák.

Azért van logika a mangák és a japánok között. Mármint az egy dolog hogy mennyire elégedettek, vagy sem magukkal, de más szempontból egy olyan nemzetről beszélünk akik rengetegen laknak egy szigeten. Sokkal toleránsabbnak kellett lenniük egymással a túlélés érdekében mint egy európai közösségnek. Elég merevek. A házastársak sokszor még az ágyban sem használják a keresztnevüket. Ha a romantikus japán irodalmat vagy a mangáikat nézzük, hatalmas jelenetet körítenek aköré amikor ez először megtörténik egy kapcsolatban (nagyobbat mint az amcsik a "szeretlek" szó köré) Szóval a rajzolt történetek nem csak nemzeti szépségpöttynek jók, de segítenek kiélni olyasmiket amiket a mindennapi életben fix hogy nem kapnak meg. Volt valami kimutatás ami arra a következtetésre jutott hogy a rengeteg erőszakos hentai valamilyen szinten hozzájárulhat ahhoz hogy a népességhez képest alacsony a szexuális bűncselekmények száma japánban. Van platform amin kiélik az ilyen aberrációikat. Hogy ebből mennyi igaz az passz, de tény hogy amíg pl. a "halálpornó" gondolatától is rosszul lesz az ember (kivéve aki nézi) addig a japán mangákban a eroguro néven ennek hatalmas felvevőköre van, díjakat kaphat a rajzoló és még csak meg se halt miatta senki
Mostanában csak úgy áradnak a női orgazmusról szóló cikkek. Van, aki összeszámolja, hogy a nők úgy általában hányféleképpen élvezhet(né)nek el, van, aki arra igyekszik rávenni minket, hogy tanuljuk meg, hogyan működik a testünk, akkor minden rendben lesz, van, aki szerint a…..
Lady Muffin 2015.03.03 20:31:52
@sas70: Oh, hidd el tisztában vagyok a kommunikáció fontosságával ^^ Csak vannak emberek akiknek bizonyos témák nem mennek annyira könnyen mint másoknak. Egy percig nem állítottam hogy nem az én hibám. Dolgozom rajta :)
Lady Muffin 2015.03.06 22:49:47
@sas70: Figyelj a problémák nem csak abból adódnak, hogy megmondjam, mikor hova nyúljon. Azzal nincs gond, tudok én mini Napóleon is lenni az ágyban, csak rohadtul nem akarok.
Mint mondtam bizalmi problémáim vannak. Életem nagy részét olyan környezetben éltem le ahol nem mutathattam gyengeséget, kiszolgáltatottságot, mert a vesémbe léptek ilyen vagy olyan formában (ne az orosz maffiára gondolj annyira nem kalandos). A lényeg az, hogy elég határozott személyiséget mutatok a világ felé, még ma is. Jobbára olyan nőket vonzok akik biztonságot és dédelgetést keresnek mellettem. A macsóbb pasikat nem érdeklem, mert van hatszáz nálam sokkal szebb nő akivel nem kell "kinek van nagyobb farka" versenyt játszaniuk, szóval közülük valahogy a farokcsóválós papucs alkatokat sikerül kifognom. Nem mintha lenézném őket, csak hát típus, nah... és ilyen emberekre képtelen vagyok rábízni magam. Szóval hiába szeretem az illetőt, hiába mondom neki hova nyúljon, vagy mit tegyen, ha nem tudom rábízni magam, nekem nem megy. Főleg amikor tőlem várnak valamiféle oltalmazó szerepet az életükben.
Nah, erre mondtam én hogy dolgozni kell rajta, mert egyedül megtudom csinálni hogy tök üres a fejem és csak jó, de partnerrel ez halott ügy, akár tartós kapcsolat, akár alkalmi. Túl sok minden kavarog a fejemben hogy működjön. De jónak jó, mert többnyire azt csinálják amit szeretek, csak elmarad a tüzijáték.
Előző hűtlenséges posztom itt, a szesza blogon átalakult a kommentek révén olyan vitaposzttá, amely rengeteg kérdést felvetett, de aki nem tartozik a kemény maghoz, az persze észre sem vette. Nos, mivel a téma sokakat, szinte mindenkit érint, kényes és muszáj beszélni róla,…..
Lady Muffin 2015.02.09 01:05:40
@tiboru: xD elnézést a rossz választásért. Módosítok ehm... Sue Johanson. Ő volt a sexológus példaképem. Régen a hugommal bámultuk a műsorát és azon versenyeztünk, ki tippeli meg jobban Sue mit fog javasolni a betelefonálónak.
Imádtam hogy ott ül egy ráncos, joviális nénike és szexpózokat mutogat babákkal.
Lady Muffin 2015.02.09 12:23:32
@C. Gallus: Szerintem ezeket a cikkeket egy meglehetősen csalódott nő írta, és bár az egyenjogúságért való küzdelem tényleg feminizmus, azért őt bokán rúgnám párszor, mert ez csak szimpla fröcsögés. Nemigazán kapálózik semmiért, csak utálja a férfiakat. Ami viszont már nem feminizmus, hisz miért akarnánk egyenlő bánásmódot olyanokkal akiket zsigerből utálunk?

Egyébként a szexuális felvilágosítás mellett szerintem hasznos lenne ha a gyerekek képet tudnának kapni ennek az egésznek a változásairól. Hogyan álltak a történelem egyes időszakaiban a szexualitás kérdéséhez. Rengeteg hiedelemre, és tabura tud választ adni ha nem egymagában vizsgálunk valamit, hanem kontextusban. Simán beleférne ha valami értelmeset is tanulna az ember társadalom ismeret órán. Ott az egyetlen ami felkeltette valaha a figyelmem, az volt mikor a prostitúcióról tanultunk.
Lady Muffin 2015.02.09 18:19:24
@Értelmeséletkutató Robotszonda: Oh a Peti Ida és Picuri szerintem nagyon jó képregény. Az enyém kissé szétment, de most hogy unokahugom meg öcsém lett, egyből beszereztem egy szebb példányt, hogy legyen majd mit odaadni nekik. Egyszer nagyon szidták a rádióban, valami szexológus nyanya, de nem éreztem úgy hogy valós indokai lettek volna rá.

Egyébként most találtam rá valami Sz. Mikus Edit oldalára, akit ajánlottak a témában (állítólag írt a gyerekek felvilágosításáról egy cikket) de a főoldalnál nem jutok tovább, mert megláttam ezt a képet és röhögő görcsöt kaptam: www.szmikus.hu/layout/images/auto_hatulja.jpg
Nézem a Masters of Sex sorozatot, és ezúton mindenkinek ajánlom is, aki esetleg még nem találkozott vele. Érdemes belekezdeni, sőt, néha úgy érzem, bizonyos momentumait iskolai tananyaggá kéne tenni. A sorozat persze nem reprodukálja egy az egyben a valódi történetet, de Dr.…..
Lady Muffin 2015.02.06 13:22:20
@kardhal77: Szerintem ezt kb. ötven éves koromban tudom majd érdemben kiértékelni. Ha könnyen be lehetne x-elni bármelyiket, a témában folytatott érvelések már a harmadik hozzászólás után hamvukba holnak. Épp az a nehéz benne, hogy minden élethelyzetben másként látod.
Lehet hogy kamaszként rohadt hálás vagy, hogy nem dumáltatok. Később esetleg bánod, mikor gyerekeid lesznek akkor megint felmerül a kérdés és mikor a gyerekeid felnőnek, lehet hogy ismét egy egészen más nézőpontból tapasztalod az egészet.
Lady Muffin 2015.02.06 17:51:50
@skarlát betű: Nagy mázli xD
Anyám nem akarta, hogy féltékeny legyek a húgomra, így amikor három éves voltam és ő megfogant, akkor anya elővett valami "Nem a gólya hozza" vagy tudom is én már melyik könyvet és onnantól az lett az estimese. Együtt ellenőriztük, hogy nő a pocakjában. Mindig keresett akkora gyümölcsöt amekkora épp a baba, hogy el tudjam képzelni. És ami azt illeti kicsit sem csinált ügyet belőle hogy részletesen elmagyarázza. Még mindig megvannak az anatómia könyvek amikben megmutogatta mi hol van és miért.

Az egyetlen gond ebből akkor lett mikor az oviban az egyik kislány azt mondta hogy az ő tesóját a gólya hozta, én meg elmagyaráztam neki, hogy nem. Volt némi botrány, de túléltük.

Szerintem ilyen alapvető dolgokat nem érdemes tényleg sokáig húzni. Elvégre oké hogy nem beszélünk mondjuk konkrétan arról hogy anyuci hol szereti ha apuci megsimogatja, de ezt meg lehet oldani puszta biológia leckeként.
Ezt a szexuális felhomályosítás felé pironkodást még megértem, de a saját testéről miért nem lehet őszintén beszélni a gyereknek?
Ismerek egy kiscsajt aki addig nem tudta mi az a menstruáció amíg meg nem jött neki a suliban. Nekem kellett felmosni a pánikrohamból, mert azt hitte meg fog halni, azért vérzik.