Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EmyArn

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt azért elgondolkoztató, mert felhívja a figyelmet arra, mennyire félrevezethet minket az, ha egy-két esetből általánosítunk. Ezért arra kérlek titeket, ti se általánosítsatok Luna írása nyomán, ugyanakkor (bár a poszt nagy részével a magam részéről nem értek egyet)…..
EmyArn 2015.03.02 14:03:43
@~~Babette~~: Abszolut egyet ertek ezzel.
Amugy az otthoni baratok nagy resze ugy parolog el, hogy nem talalkoztok minden nap, es igy elhalvanyodik a dolog. A kovetkezo reteg akkor kopik el, mikor meselsz nekik arrol, hogy milyen az elet egy masik orszagban, es irigyek, igazabol ok nelkul, csak furcsa nekik... Es vegul csak az igaz baratok maradnak, akiknek nem szamit, hogy hol elsz, csak tudjatok egymasrol, tartsatok a kapcsolatot, es minden oke. Es egyszercsak azon kapod magad, hogy 100 ismerosod kozul mar csak 2-3 kivancsi rad par honap utan. Meg jo, hogy mar nem vagy az a lelkes valaki, mint aki voltal kikoltozeskor... Mindemellett meg kell kuzdeni a honvaggyal, ami mindenkit utoler elobb-utobb, es hogy a csaladoddal max Skype-on tudsz beszelni es lemaradsz mindenfele csaladi esemenyrol. Persze ezek utan ki az isten fagyizna vidaman a Balaton parton abban a 2 hetben, amit otthon tolt evente... Mindenki valtozik a koltozessel, ennyi. De ezt azok nem tudjak elkepzelni, akik nem esnek at rajta, ugyhogy talan felesleges is ecsetelni...
Alitraveling Los Angeles 2015.02.25 17:03:42
Pár óra alvás után indult a gép Los Angelesbe, Kaliforniába. Az itteni hideg után jó volt már egy nyáriasabb területre megérkezni. A repülő eseménytelen volt, bár az érdekes volt, hogy fentről is látszódott, ahogy egyre nyugatabbra haladtunk. Kezdetben minden havas volt, majd ez…..
Határátkelő Mese felnőtteknek 2015.01.29 06:45:00
Hol volt, hol nem volt – kezdődik a mai poszt, de ha végigolvassátok, rájöttök majd, hogy nem mese, hanem kőkemény írás Hófehérkéé (természetesen nem véletlen, hogy ezt a nevet választotta, miként a meseformátum sem). Nem akarok megelőlegezni semmit, de annyit elöljáróban…..
A Bors hozta le az idei villastatisztikák első körét, gondolom lesz majd második is az adás után, de a számokat minden rendes ember szereti, így tessék, ezek a releváns adatok 73 nap eltelte után. Az ugrás után lesz két pucér videó is, nyugi. Ez fogyott: 80 kiló hús, 15…..
EmyArn 2015.01.29 17:42:33
@AttilaBeregi: Ezt en is tamogatom!! :-D
Learn It Élet diploma nélkül 2015.01.19 09:52:21
Ugye mindannyian megkaptuk már életünk során, hogy „tanulj, hiszen csak így lehet belőled valaki”, „főiskola nélkül nem lehet jó állásod”, „diploma nélkül örökké szegény és boldogtalan leszel”… Az idősebb korosztály, na, meg persze a jelenlegi fiatalok nagy része…..
EmyArn 2015.01.20 13:52:26
@muchiduuuu: "Az a hozzászólásokból látszik hogy az egyetemisták nagy része, konkrétan kizárólagos kapcsolatot tételeznek fel a tanulás és az egyetem között"

--> talan mert akik elvegeztek, azok tanultak... akik lustak voltak, mint jomagad is bevallottad, azok nem is diplomaztak, hanem kibuktak kb az elso szuron...

Azert mert te, plusz EGY egesz ismerosod egesz jol kerestek, azert nem ezt mondanam jellemzonek. Mindenki, akivel egyutt diplomaztam, jol kereso allast kapott, az a kb 150 ember pedig az indulo 200-bol, akik belebuktak az egyetembe, azok meg az operatorok a termelesben... Persze ott is lehet jol keresni, szep kis tulorakkal...