Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c.vieri

7 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki az árokból vesz motort, ne csodálkozzon, ha felül a szopórollerre. Az viszont kicsit így is meglepett, hogy a felújított blokkal, egy hónapnyi állás után képtelen vagyok beindítani a Simsont. Másnap mégis felvitt Bánkútra. Bár a blokk rendbetételével már júniusban…..
c.vieri 2012.08.22 13:31:04
@poteka: Én is ilyesmi távot nyomtam le, egy S51-gyel: Kecskemét-Izsák-Balatonlelle-Budapest-Gödöllő-Bátonyterenye-Kecskemét. Szlovákiába Terenyéről csak azért nem mentünk ki, mert Gödöllő utáni utat hullamásnaposan sikerült csak kivitelezni és nem vállalkoztam további útra :))
squadraazzurra Olasz oldalbordák 2012.06.12 18:15:00
A vasárnapi olasz-spanyol meccs után párás szemekkel lelkendezett Prandelli, Buffon és még jó páran a válogatottból, amiért az olasz köztársasági elnök, Giorgio Napolitano tiszteletét tette a stadionban és végigizgulta a játékot. Pedig aki jól figyelt, a közönség első…..
c.vieri 2012.06.12 23:44:15
@visszakettopadlogaz: hozzáteszem, úgy a "szabályos". "Urban legend" szerint Szendrey Júlia csinált először ma használt kokárdát Petőfinek (kívülről indulva piros-fehér-zöld), és így ragadt meg nálunk a használata. (az a lényeg, hogy lobogóként nézve a zászlót - óramutató járásával megegyező irányba fordítva függőlegesen tartva - a tetejét szintén óramutató járásával megegyezően tekerve kellene csinálni a kokárdát. Ennél egyszerűbben nem tudtam fogalmazni :) )

Montolivot irigylem! :D
Mint azt a rendszeres olvasók már megszokhatták, akkor írok a blogra saját posztot, ha valami nagyon felbosszant, kiakaszt, őrületbe kerget, felidegesít, kiveri a biztosítékot. Mivel alapjáraton nyugodt természetű ember vagyok, ilyen eset ritkán van, de most megint akadt egy. Az egész…..
Most kivételesen nem beküldött levelet fogok publikálni, hanem a saját tegnapi bosszúságomat szeretném veletek megosztani és kikérni a véleményeteket. Szokás szerint az út szélén, a padkával párhuzamosan parkoltam tegnap Kispesten a Vas Gereben utcában, az Ady Endre úthoz közel.…..
A Mecsekről sokunknak jut szerintem eszébe még mindig a fedélzeti kamerával rögzített motoros baleset viszonylag sok idő elteltével is, Leadfoot most autós verzióban látott itt közveszélyes öngyilkosjelöltet, nem is egyet. Csak a szerencsén múlt, hogy épp nem jött szemből…..
autózz! Nagyon gáz vízművek 2010.02.16 13:58:00
A tavalyi évben Kekecke csak úgy ontotta magából a különféle történeteket, de egy ideje nem hallatott magáról, már azt gondoltam, hogy elege lett abból a sok szitokból és melegebb éghajlatra küldözgetésből és soha többé nem ír nekünk, de hogy a témára utaljak, megtört…..
Nekem is erősen kezd elegem lenni a télből, ugorhatnánk április második felére. Jó volt egy ideig, hogy esett a hó, szép fehér volt, de most már inkább a macera van vele. Holnap meg állítólag még egy adag utánpótlást kapunk. Úgy hiányzik, mint púp a hátamra. Judit nálam is…..
autózz! Jogosan szóltam be neki? 2009.07.27 12:40:00
Többen szóvá tettétek már, hogy a bevezetőmben én miért is nem fejtem ki a véleményemet. Ennek több oka is van, a legfontosabb, hogy ne én legyek az, aki bármilyen irányban is befolyásolja a véleményeteket egy adott helyzetről, a másik meg az, hogy így legalább nem velem akar…..
c.vieri 2009.07.27 13:52:34
@tocibacsi: Babakocsisok közül is sokan átmennének hidd el... :( Valamelyik nap Pesten a Rákóczi úton veretett át egy csaj, babakoscival, benne a gyerekkel. Csúcsforgalomban...
Egy szerencséje van Balázsnak, hogy nem hétköznap, csúcsidőben akart Budáról a belváros érintésével a Váci útra jutni, mert szegény azóta is ott ülne kiürült tankkal a Nemzeti Múzeum előtt, felvágott erekkel, összevérezve az üléskárpitot. Most hétvégén szombaton dolgom…..
c.vieri 2009.07.08 20:38:04
@107!: Tavaly nyáron láttam ugyanott az Irányin hasonló esetet :) Ugyanígy olasz busz, megy szembe a forgalommal (ugyebár egyirányú), de végig az egészen (én a Veres Pálné sarkáról figyeltem). A csúcs az volt, hogy a sofőr anyázott az autósokra (gagyogok olaszul, nem szépeket mondott :D ), szerintem szentül hitte hogy azok a hülyék hogy szembemennek vele :))
c.vieri 2009.07.08 20:52:18
@107!: jaja :)
Megálltam a zebránál mert piros volt, nézelődtem, épp akkor kanyarodott be a jómadár, azt hittem hogy alszom vagy valaki hallucinogén drogot adott be nekem a tudtom nélkül :) Meg is álltam figyelni, igaz így késtem a melóból, de muszáj volt látnom hogy mi lesz belőle :) (hozzáteszem nem csak bámultam, próbáltam odakiabálni a sofőrnek, és a tudtára adni, hogy miért értetlenkedik a sok autós, de egy vaffanculon kívül nem sok eredménye volt :)) Amúgy ahogy végig ért az Irányin akkor jöttek a rendőrök, valaki jelenthette.
A (és ez most nem egy névelő volt, hanem maga a név) érdekes dologra lett figyelmes egy prémium üzemanyagot tukmálós tankolás alkalmával, miszerint a százas benzin nem is biztos, hogy annyira százas. Még inkább fura benyomást kelt, hogy a kutas sem tudott magyarázatot adni olvasónk…..
 Folytatom a múltkori bejegyzéseket, találtam a Business Week oldalán egy listát a ronda autókról (bár nem minddel értek egyet, hogy ronda, de ez szubjektív :)) Döntően amerikai kisautók, AMC-k vannak köztük, gondolom arrafele nem volt valami hálás munka kisautót tervezni…..
Mc Báró A jó, a rossz, és az MC 2008.06.17 15:22:00
Kezd néha az a gyanú felmerülni bennem, hogy a városvezetők is olvasnak blogot. Ez persze annyira nem is lenne meglepő, hiszen a politikusokról köztudott, hogy irdatlan nagy pénzeket tudnak zsebretenni különösebb munkavégzés nélkül, úgyhogy simán maradhat ilyesmire idejük.…..
Mc Báró No comment 2008.05.21 15:55:00
balek Ugly cars 2008.05.15 00:42:09
Hosszú kihagyás után asszem folytatom a blogot :)Mai ronda autó gyűjteményem (csak erős idegzetűeknek!!):1. egy Suzuki, mégpedig az X90-es, életemben nem hallottam eddig róla, nem is baj (gondolom Távol-Keleten forgalmazták). Akármennyire meglepő, 1998-ban mutatták…..
Belsőség Szellemlovas Superbben 2008.02.20 13:25:00
Péter küldte a képeket és a rövid leírást az alábbi, kockázatkereső Superb-sofőrről: Ma reggel a Hungária körúton autózva lettem figyelmes egy fekete Skoda SUPERBre, aminek kissé extrém módon lett átmenetileg megjavítva a hiányzó bal első ablaka: fekete átlátszatlan…..
Akármerre nézek az utóbbi napokban, az összes online autós újságban és blogon arról van szó, hogy szarrá lesz mindenki büntetve és csak úgy röpködnek majd a háromszázezer forintos csekkek, meg a nulltolerancia. Mi már megemlékeztünk a témáról tavaly október közepén.…..
Aki új autót vásárol, azt a garanciaidő alatt jól lehúzzák a márkaszervizek - tisztelet a kivételnek - , mert megtehetik. Meg baromi elfoglaltak is. És mint tudjuk, Abszurdisztánban nem a szolgáltató van az ügyfélért, hanem fordítva. Ráadásul még a világ túlnépesedési…..
balek Vicc 2008.02.07 02:42:00
Na pár vicc lefekvés előtt: Gyurcsány beszédet tart a Művészetek Palotájában. A nézőközönség sorai közt :   - Hölgyem, ha megkérhetném : levenné a kalapját, mert nem látom jól Gyurcsány elvtársat !   - Hölgyem, kérem húzódjon egy kicsit már odébb, hogy…..