Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abelus

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford Keleten a helyzet 2009.06.15 18:30:00
Ha hihetünk a számoknak, érdemes figyelnünk keleti szomszédunk futballjára. Papíron ugyanis Európa kilencedik legerősebb bajnoksága a román; így aztán örömmel közöljük vendégszerzőnk, Boros Miklós írását az idei - felettébb mozgalmas - szezonról és az aktuális…..
Tizenhét szótag / Még egy nagy költőnek is / Kevés ahhoz, hogy - ööö, igazából pont elég egy haikura, nekünk meg még annyi sem kell. Ütvefúrót megszégyenítő igyekezettel keressük tovább _popp_ mester (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo,…..
Sweet sixteens&Rorschach forever; keressük popp (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi és sporttárs méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut…..
Az elnyújtott harmincharmadik után egy háromnapos harmincnegyedik következik. A bajnoki címért  eséllyel küzdő csapatok közül az éllovasnak lesz a legnehezebb dolga, de a Pool kieső jelölthöz, a Chelsea meg nemzetközi szereplésért küzdő csapathoz látogat, vagyis tuti három…..
abelus 2009.04.26 12:17:30
@kutyacica: azt nem VDS és Brown hozta össze. Brown idén (2009-ben) még nem lépett pályára. Az Vidic hibája volt, de neki szerintem simán elnézhetjük, fantasztikus volt egész évben.
Ryan Giggs nyilatkozatában elmondta, hogy nem állított fel magának semmilyen dátumot, amíg mindenképpen szeretne visszavonulni az aktív labdarúgástól.Mint azt a walesi varázsló kifejtette, rengeteg tényezőtől függ mindez, de elsősorban természetesen a huzamos…..
United Blog Játékosértékelés 2008.04.13 21:18:00
Edwin Van der Sar 6.5 - Wes Brown 6 - Rio Ferdinand 8 - Gerard Pique 6.5 - Patrice Evra 7 - Cristiano Ronaldo 6.5 - Michael Carrick 7.5 - Owen Hargreaves 8.5 - Paul Scholes 6 - Park Ji-Sung 6 - Wayne Rooney 7.5Cserék: Anderson 7 - Carlos Tevez 7..
abelus 2008.04.13 21:37:12
abelus 2008.04.13 21:38:04
United Blog United 2 - 1 Arsenal 2008.04.13 14:11:00
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának (Premier League) 34. fordulójában a listavezető Manchester United 2–1-re verte az Arsenal együttesét. Emmanuel Adebayor még az „ágyúsoknak” szerezte meg a vezetést, ám két pontrúgás: Cristiano Ronaldo tizenegyese és Owen…..
Áll a bál Wayne Rooney körül. A Manchester United futballistája ugyanis összeszűrte a levet Anglia egyik legnépszerűbb szexbombájával, ami a közelgő esküvője előtt nem túl szimpatikus lépés. A menyasszony reakciója egyelőre nem ismert, de többek szerint veszélyben a…..
A United másodedzője, Carlos Queiroz tegnap este megnézte a Sporting-Rangers mérkőzést, ahol végül a vendégek diadalmaskodtak és jutottak tovább az UEFA kupában. Queiroz alaposan megfigyelte a "kiszemelteket", Miguel Veloso-t és Joao Moutinho-t. ..
Bernd Schuster az AS című spanyol sportnapilapnak nyilatkozva vélekedett úgy, hogy a Manchester United portugál klasszisa ha nem is a közeljövőben, mert arra kicsi az esély, de egyszer magára ölti majd a "blancók" fehér szerelését. (világgazdaság online)..
Az AS Roma chilei középpályása, David Pizarro élesen kritizálta és egyenesen nagyképűnek tituálta a Manchester United portugál klasszisát."Nincs kétségem affelől, hogy tehetséges, de az is egyértelmű, hogy beképzelt a srác." - mondta Pizarro az olasz…..
Azt már tegnap tudni vélték, hogy Vida sérülése nem túlzottan komoly, de ma délelőtt megszületett a végleges eredmény, melyből kiderült, hogy a szerb védő térdsérülése 2-3 hetes pihenőt jelent számára. "Nem szenvedett túl komoly sérülést a bal térde, de 2-3 hetet…..
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) felmérése alapján az AC Milan volt az elmúlt 16 év legjobb csapata. Az IFFHS 1991-től 2007-ig vizsgálta meg, hogy mely együttesek hányszor álltak a havi ranglista élén. Az elmúlt 16 év legjobb…..
abelus 2008.04.03 13:25:12
Legszívesebben pályafutása végéig a Manchester United mezét viselné Rio Ferdinand, legalábbis a BBC leedsi regionális adásának erről nyilatkozott. "Még két évem van hátra a szerződésemből, és szeretném, ha a karrieremet a Unitednél fejezhetném be. A klub már megtette…..
abelus 2008.03.31 21:27:44
Carlos Queiroz távozásának esetén a korábbi manchesteri kedvenc, Paul Ince lehet Sir Alex Ferguson új segédje - állítja a People. A jelenleg az MK Dons csapatánál trénerkedő Ince munkásságával felkeltette korábbi edzője figyelmét is, így Queiroz esetleges hazatérésével Paul…..
Mikael Silvestrével a fedélzeten elrepült ma reggel az olasz fővárosba Sir Alex Ferguson csapata. A keret teljesnek mondható, az egyetlen friss hiányzó Nani lesz a Stadio Olimpicóban.Silvestre egyébként azóta nem lépett pályára az első csapatnál, hogy szeptemberben térdsérülést…..
Sir Alex Ferguson a szurkolók kérdéseire válaszol.Ebben a szezonban a bajnoki versenyfutás keményebb, mint valaha. Hány pont kell a Unitednek, hogy újra bajnok lehessen? (Jack)SAF: Az elmúlt éveket figyelembe véve, olyan 89, 90 pont kell. Azt hiszem a legtöbb eddig 92 pont volt. Most…..
Kedvenceink soronkövetkező Bajnokok Ligája ellenfele az olasz, AS Roma lesz. A két gárda kedden este feszül egymásnak Stadio Olimpicoban. Ennek apropoján kicsit közelebb hozzuk hozzátok a talján együttest. Habár ez az elmúlt időszakbeli gyakori találkák, miatt lehet, hogy nem is oly…..
Sir Alex Ferguson maximális elégedettségét fejezte ki az Aston Villa ellen magabiztosan megnyert bajnoki után, ahol a futballnak egyáltalán nem kedvező hideg és folyamatosan zuhogó eső egyáltalán nem érdekelte a manchesteri "Vörös ördögöket".A folyamatos esőzés nem…..
Sir Alex Ferguson szokásához híven nem nyelte le szó nélkül játékosa, Darren Fletcher súlyos sérülését: éles támadást intézett a barátságos válogatott meccsek gyakorlata ellen."Óriási csapás, hogy elvesztettük Darrent egy ennyire fontos időszakban. Ez a sérülés is csak a…..
abelus 2008.03.30 13:05:15
Cristiano Ronaldo 17' Carlos Tevez 33' Wayne Rooney 53' Wayne Rooney 70' ..
Wayne Rooney elégedetten nyilatkozott, miután megszakította 6 meccses sorozatát, melyet gól nélkül abszolvált, ráadásul Wazzának öt hosszú hónap után sikerült ismét betalálnia az ellenfél hálójába hazai pályán a bajnokságban."Nagyon örülök. Az elmúlt pár hét…..
abelus 2008.03.29 21:54:49
Darren Fletcher térdszalag sérülése miatt hat hétre kidőlt a sorból, ez véget vethet a játékos idényének. A 24 éves középpályás Skócia nemzetközi barátságos mérkőzésén sérült meg, a skótok Horvátországgal játszottak 1-1-es döntetlent a Hampden Parkban. Ferguson 3-4…..