Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alabama

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbbi menő helyes csalódást okozó posztunk egy kézműves kávézóról szólt, ezúttal egy egész franciás hangulatú családias reggelizőhely-étterem hagyott nem túl például állítható nyomott egy olvasónkban. (Fotó: Balkányi László / We Love Budapes) Tisztelt Homár Szerkesztők! Ilyen pofátlansággal…..
Mindennapos téma nekem annak a kérdésnek a megválaszolása, hogy miért nem fogyunk? Jelen pillanatban ezt úgy kell értelmezni, hogy a mérlegünk szerint nem fogyunk vagy még sokszor előfordul az is, hogy állandóan többet mutat, mint az első napon, amikor elkezdtük a diétát vagy az edzéseket.  ..
Igazán vérpezsdítő téma, amit bármilyen társaságban érdemes betolni az éterbe, ha csökken az érdeklődés, kevésbé pezseg az a bizonyos "buborék". Hirtelen mindenki felpezsdült és a társaságban szinte azonnal megnyílik a front két oldala. A Piros sarokban a notórius…..
Rendszeresen átmennek a piroson, járdáznak, és szembemennek a kijelölt forgalmi iránnyal a brit biciklisek. Yorkban egy szabálytisztelő sporttárs meg is elégelte, hogy egyedül kell álldogálnia a lámpás kereszteződésekben, és videó-összeállítást készített a fejkamerás…..
alabama 2014.04.17 14:09:12
@kohabitállak: :D:D önkéntes rendőr? na ne röhögtess! az hogy csöngetek egyet ne fájjon már neked! bevállalod hogy átmész a piroson, én nem kiabálok rád, nem rángatlak le a biciklidről, hanem szolidan felhívom a figyelmed.
nem érdekel hogy hány éve bringázol, mit számít az? attól még lehetsz szabálytalan - és te legalább annyira idegesítő vagy a pökhendi, "én majd eldöntöm melyik piros a piros" stílusoddal (mert te ugye 15 éve bringázol! te már eldöntheted :D), mint a hétvégi bringások, akik amúgy szintén zavarnak, és rájuk triplán igaz a piroson áthajtás is. de most nem ők voltak a téma, miért kevered ide?
Tisztelt Mt!  Több dolgot is érintő történetemet küldeném önöknek, ha gondolják, nyugodtan tegyék ki az oldalra. Állást keresek már lassan egy éve, sajnos eddig semmit nem sikerült találnom, pedig legalább 300 önéletrajzot elküldtem már az elmúlt közel egy év alatt. A…..
alabama 2011.05.18 10:25:54
(helyszín: munkahely, 3 fős iroda.
szereplők: Kati, Mari - nem dohányoznak, Vali - dohányzik.

V: kiemegyek, elszívok egy cigit.
K: menjcsak, kedves, menj csak. (V el)
M: mannyi az idő? gyorsan gyorsan!
K: 11.23
M és mikor ment ki ezelőtt?
K: 10.05
M: 1 óra 20 percet bírt ki!!! el sem hiszem. hogy lehet valaki ilyen gyenge! mi meg persze azalatt is dolgozunk, amíg ő kint van. nem igazságos ez Katikám. nem igazságos.
K: Hát ilyen függőség! Még jó hogy mi erősek vagyunk. a gyengéket találják csak meg ezek a dolgok. de ez a dohányzás.... ennél gusztustalanabb dolog nincs is. engem annyira zavar!
M: de legalább a buszmegállókból kitiltották őket!
K: ááá nem ér az semmit! én 100 méterről is megérzem a cigiszagot. képzeld el multkor is mi volt!
M: na mondjad!
K: alattunk kettővel laknak a Kovácsék... azok aztán dohányoznak, benn a lakásban. És egyik este érzem hogy a padlóból árad valami... valami füstszag!!! képzeld megéreztem így is. két födémen keresztül! nagyon érzékeny vagyok rá! persze a Józsi szerint ez nemigaz, ő nem érezte.
M: én el tudom hinni, el tudom hinni. és amennyi pénzt ezek elköltenek! csak tudnám miből futja a Valinak is erre.
K: Tudod miből? Nem vesz buszbérletet! inkább biciklizik, meg kocsijuk sincs! Így könnyű persze!
M: Pssszt. Itt van.. jön már!! (suttogva)11.29! írd fel!
K: oké. (V bejön)
V: na volt valami amíg nem voltam?
M: Semmi különös, MI DOLGOZTUNK!

------
alabama 2011.05.18 10:32:31
@Terézágyú:
nem. nem az derül ki.
E heti lépcsőházunkat nem én fotóztam, egyik olvasónk, Huszár Boglárka küldte hozzá az anyagot. A művésznő egyébként fest és fotózik, vagyis jóval minőségibb, pontosabban művészibb munkákat láthattok, mint a saját, inkább dokumentálás célú képeimnél. Ezúttal nem…..
alabama 2011.04.14 12:17:54
@gigicske:
kötöszködés: a Horánszky utca, meg az Apacuka a VIII. kerületben van
A ChaCha oldal készített egy képet, amely megmutatja, hogy melyik hollywoodi híresség harapott fűbe a legtöbbször pályafutása során. Robert De Niro eleddig 15 alkalommal halt meg, többek között A rettegés fokában (Cape Fear) és a Jackie Brown-ban. Bruce Willis 11-szer nem élte meg…..
alabama 2010.12.28 22:36:39
@the dude: Steve pont hogy nem hal meg a Kutyaszorítóban-ban... (ő az egyetlen :))
Én biztos vagyok benne, hogy ha az Elmü kölföldi tulajdonosai adott esetben tényleg bűnösen szerzett extraprofitot talicskáznak is ki az országból, akkor azt pont nem az ügyfélszolgálatosok bérén spórolták meg. De Edit története jól mutatja, hogy ha az embert ok nélkül…..