Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Annácska5

47 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valaki vagy valami száguldozik a Salvatore házban, amire a nappaliban pihengető Stefan felébred. Végül a jövevény le is teríti a fiút. Ő Lexi, a vámpírlány, Stefan jó barátja, aki azért jött, hogy felköszöntse a fiút. Próbálja rávenni Stefant egy kis bulizásra, hiszen az…..
Nimueh ismét varázsol, valamiért nagyon haragudhat Utherre és Camelotra. Ám ezúttal a kis madáritatószerű kútjában most Merlint nézi, miközben hangosan mond egy varázsigét. Egy kehelybe egy virágszirmot tesz, és még valami mást is, és végül az ifjú varázsló nevét mondja.…..
A frissen vámpírrá vált Vicki Tylert látogat, és meg akarja kóstolni a parkolóban, ám még időben közbelépnek a Salvatore testvérek. Stefan lefogja a lányt, míg Damon ráhat a fiúra, hogy felejtse el az egészet, ami most történt, bár szíve szerint inkább megölné. Én is azt…..
Annácska5 2010.10.15 21:58:20
@KiWiSaGe: De, de, lesz új hv, csak kicsit felgyűltek a dolgok. Jövőhéten ismét jönnek a hv-k :)

Igen, vannak logikátlan dolgok, de hát nem is ezért szeretjük :)
Az epizód elején egy gyönyörű nőt látunk egy barlangban, aki egy kis kőszobrot egy tojásba zár, majd megbájolja, és a kezében élő magzattá változik a tojásban a szobor. Ezután a vízbe dobja, ami egy kútban bukkan fel újra, és ott azonnal szétpattan. A nő a víztükörben…..
Egy gyanús kinézetű alak sétálgat sötét falak között, és egy még gyanúsabb férfihez igyekszik, aki egy különös pajzsot készített neki. A pajzson három kígyó tekeredik, amik a készítő mágikus szavaira életrekelnek. Mint kiderül, az első férfi lovag, és a Camelotban…..
Az előző rész végén Elena rákérdezett Stefannál arra, hogy mi is ő valójában, azonban még nem kapunk választ. 1864-be kerülünk hirtelen, ahol Stefan gyönyörűen kiöltözve egy lovaskocsit fogad, ahonnan kiszáll Katherine, aki valóban megszólalásig hasonlít Elenára, hogy is…..
Damon a pincében van, ahová Stefan bezárta, és nagyon rosszul néz ki. Öccse felvázolja neki az előtte álló jövőt: a vasfűtől legyengült annyira, hogy nem kell tőle tartani, és ott marad a pincében, ahol szépen lassan mumifikálódik, ami után Stefan átviszi a családi kriptába,…..
Annácska5 2010.09.13 15:29:39
@KiWiSaGe: Igen, még lesz hv, csak elúsztam velük rendesen. Reményeim szerint a héten több is felkerül. Bár a következő rész, szerintem, az évad legrosszabbja, talán a hv-n is meglátszik majd. Köszi
Először is engedjétek meg, hogy kicsit elfogult legyek a 2008-as BBC-n futó Merlin sorozattal, az utóbbi idők (szerintem) legjobban sikerült kalandsorozatával. A szegényes CGI-on kívül sok hibát nem lehet felróni neki. Azon sem szabad meglepődni, hogy a legendát kicsit átszabták.…..
Annácska5 2010.09.10 10:47:30
@Blobov: Csak tájékoztatásul: ez egy angol sorozat. De úgy tűnik csak az első pár sort olvastad, de máris kialakult a véleményed.
Alig vártuk már ezt a napot, legalábbis mi, sorozatfüggő pszeudo-banditák, akik legszívesebben egy Harley nyergében rónák az Alföldet. A Sons of Anarchy persze ennél sokkal több, egy kiválóan megírt és eljátszott dráma, amiben a motorok valahol csak a díszletet, a hátteret…..
Elena az arcsimi után nyugtalanul ébred, és azt veszi észre, hogy valaki császkál a lakásban. Jó horroros klisével el is indul körülnézni. A nappaliban megy a tévé, újabb állattámadásról számolnak be, és az áldozat maga Elena. Már betojik rendesen, de még Damon is megjelenik…..
Caroline-nal és Damonnal zártunk az előző részben, ezért velük is kezdünk. A lány reggel véres nyakkal ébred, és menekülni próbál. Halkan próbál kiosonni, megmutatja a lábfején lévő édes csillag tetoválást. Menekülnie nem sikerül, Damon elé kerül, a lány védekezni…..
Annácska5 2010.08.23 11:43:57
@Kumiko04: Nekem se tűnt volna fel a kocsiváltás, ha nem hv-zok :D És igen, egyre jobb lesz a sorozat.

@kayra: Damon valóban egyre jobb, és egyre inkább kiszíneződik a karaktere :)
Ez a rész is úgy kezdődik, hogy Damon legyilkol egy fiatal párt, de most nem az úton, hanem az erdőben, ugyanis a párocska üstököst nézni jött ide. Erős kezdés után megint naplót író Elenát és Stefant kapunk, akik most jó érzéssel indulnak neki a napnak. De Elena jókedvét…..
Kellemes férfihang arról mesél, hogy ő vámpír, és egyedül élt a planétán több mint száz évig. Hát így nyit a Vámpírnaplók sorozat, a 2009-2010-es évad egyik legsikeresebb CW sorozata, ami megérkezett kis hazánkba is. Ezt követően éjjel egy kocsiban vagyunk, amiben egy fiatal…..
Annácska5 2010.08.19 16:17:31
@akkor most mi van?: Azért ne hasonlítsunk már össze egy HBO-t egy CW-val :D Igen, igazad van, látványilag is jobb, meg lehet tényleg nagyságrendekkel jobb, a TB, nekem is az elsők között van. De én még mindig azt hangoztatom, hogy ez nem hulladék, nem olyan rossz, mint amilyennek ki van kiáltva annak ellenére, hogy tényleg nem a legistenkirályabb sorozat jelenleg.

De biztos dobna az élvezeti értékén, ha félpercenként lenne benne egy csöcs.
Annácska5 2010.08.19 16:39:10
@akkor most mi van?: Igen, ezzel kell összehasonlítani, de az HBOnak van pénze, a CW-nek nincs. Az HBO kábelsorozat, a CW nem. De mindegy is, nem akarlak én rávenni, hogy fan legyél, de ne legyen már mindenki tinivámpírb*zi, akinek tetszik, mert nem biztos, hogy az. Én például azért szeretem, mert a sok igencsak komoly sorozat mellett amiket nézek kikapcsol, szórakoztat. Nem vagyok sem 14 év alatti, sem pedig tinivámpírb*zi. És még a Twilightól is hányok.

És nem szeretném, ha egymás sértegetésébe menne át a dolog.
Annácska5 2010.08.19 17:08:27
@akkor most mi van?: Kicsit fáj amit írni fogok: ott a pont! :D
Amikor a Dr. Who-spinoff Torchwoodnak befellegzett a briteknél, sokan nagyon szomorúak lettek itthon is, a három évadot (31 epizódot) megélt szériának (számomra) érthetetlenül nagy rajongótábora volt Magyarországon is. A főleg földönkívüliekkel foglalkozó Torchwood intézet…..
"Már egyszer kiraktátok Cucu képét, de most megtaláltam egyik kiskorit, ahogy a maciját öleli. A pocakja sem elhanyagolható" - írja Kornélia...
Annácska5 2010.07.10 11:11:14
Javában zajlik a Sons of Anarchy harmadik évadának forgatása, melyről ennek köszönhetően egyre több információ lát napvilágot. Ezekből készítettem most egy összeállítást, többek között Maureen Ryan, a Chicago Tribune munkatársának egyik cikkét felhasználva.…..
Egy hosszú hajú férfi ül egy földalatti helységben, kezei összeláncolva. Homokszemek peregnek rá. A feje felett pedig morajló hangzavar és kardcsörgés hangjai vehetőek ki. Hogy mi történik fenn? És egyáltalán hol vagyunk? Máris meglátjuk. Két gladiátor küzd egymással egy…..
Pontos dátum még nincs, csak az a tuti, hogy a pilotot Scorsese rendezte, a sorozatot pedig a Maffiózók egyik írója, Terence Winter készíti. Mára is jutott egy fasza promó belőle. ..
Martin Scorsese sorozatának promója láttán mindenki számára egyértelmű lesz, hogy a tévé és a film közötti határvonal mára teljesen elmosódott. Amilyen minőséget, beállítást, kameramunkát, díszleteket és jelmezeket kapunk ebben az egyperces kisfilmben, az valami szédületes,…..
Kérem szépen, valahogy így kell promóvideót készíteni. A Hung hamarosan visszatér, és ha a második évad lesz olyan hangulatos, mint ez a kisfilm (aminek a hanghatésai kísértetiesen emlékeztetnek a Pink Floyd Money című nótájának pénztárgépcsörgéses trükkjeire), akkor…..
Az egyik legkarakteresebb túlvilági sorozat a CW műsora, ami már öt éve követi Winchesterék kalandjait. A papás-mamás mizéria után a negyedik évad végre a Mennyel foglalkozott. Láthattuk, milyen szemetek az angyalok is, persze Castiel személye és a prófétás téma sokat dobott a…..
Tuningoljuk fel egy kicsit Kristen Stewart lökhárítóit, adjunk hozzá egy korántsem csillogó, végletekig semleges srácot, egy durván egocentrikus és ironikus rosszfiút és meg is kapjuk a Vampire Diaries receptjét. Kezdődhet a "Meyer, te tolvaj!" kántálása, hiszen minden…..
" Picúr(gomb) egy 18 hónapos (Biewer yorki) gazfickó. Kicsi 1 hete fedezte fel hogy tud ugatni, mi és szomszédok legnagyobb örömére. Kedvenc időeltöltése az evés, a rágcsálás, a pózolás és a tükör előtti ugatás. Picúr legjobb barátja a tükör, sötétedéskor viszont…..
Tanya békésen olvasgat nyitásként, de valami zümmögés megzavarja. Próbálja elhessegetni a pofátlankodó legyet, de akkor veszi észre, hogy nem csak egy van, hanem a plafont és a falakat belepik a legyek. Mi tud tenni ilyenkor egy jóravaló nő? Pánikba esik. És rohan Ray-hez, az…..
Annácska5 2009.12.13 17:50:29
@szinkrobi: Igazad van, sok lehetőséget kihagytak, rengeteg szereplőben volt több is, mint amit kihasználtak. De meg kell valljam, nekem még így is bejött a hangulata. :)