Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SKAvbOi

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
SKAvbOi 2011.02.16 13:53:18
SKAvbOi 2011.02.16 13:54:57
Főnix blogja A szex ma 2008.06.05 22:32:00
Pár napja egy blog kommentjei közt találtam egy csodálatos oldalt, ahol mindenféle emberek teszik fel kérdéseiket a szexxel kapcsolatban. Összeválogattam nektek a legérdekesebb kérdéseket, mert úgy vélem ez hiteles és teljes képet nyújthat arról, hogyan viszonyulnak manapság a…..
Főnix blogja Éljenéljen! 2008.06.04 23:26:21
Örömmel jelentem kedves olvasóimnak, hogy sikerült túlélnem a tegnapi szúnyog-inváziót. Ennek örömére most csak egy kérdést tennék fel. Ugye minden magyar tudja mi van ma, június 4-én? Na? Naaaa?HÁT GYURCSÁNY FERENC SZÜLETÉSNAPJA!..
Főnix blogja Türelem... 2008.04.15 00:11:30
Kis türelmet kérnék kedves olvasóim. Hamarosan felkerül ide egy írás, ami fordulópontot jelent majd a blog történetében, de addigis legyetek türelemmel.Köszönöm...
Hogy mi az összefüggés két cigány, a rendőrség, és a késői hazatérésem közt, arról majd holnap írok nektek...
Március 29-én a Magyar Gárda újabb 900 taggal bővült. Ez nagyszerű. Lassan lesz elég ember, ahhoz hogy ne csak sétáltatni lehessen őket. A gárdisták avatásán megjelent pár féreg is. Először egy rózsaszín pólós szőröspofájú alsóbbrendű szórakozott tojásdobálással, de…..
Nagyszerű hírrel szolgálhatok kedves olvasóim. Pontosabban nem én, hanem Tomcat. Még február elején raktam ki a blogba azt a videót, amin pár cigány egy iskolai tanórán veri Könnyű Róbertet, EB bronzérmes bokszolónkat. Akkor még úgy tűnt az ügynek nem lesz semmilyen…..
A következő kis interjút Renegát nevű olvasóm küldte. Köszönjük hát meg neki, hogy van mit olvasni, viszont nekem nem kellett írnom. Éljen. Úgy döntöttem megkérdezek valakit,akinek mindig is adtam a véleményére néhány engem nagyon érdeklő témában mit is gondol. - Mi a…..
Nézzétek meg milyen az élet egy olyan kis településen ahol a cigányok vannak többségben. Rablások, fosztogatások, brutális gyilkosságok, nemi erőszak, lakásfoglalás. Ez Tarnabod, ez Magyarország, ez 2008.Kommentekben várom a javaslatokat, ki hogyan oldaná meg a problémát, gyorsan…..
To: Winkler Róbert Cc: olvasok@totalcar.hu Subject: mi ez a dög? Hello Fõnök! ma(hétfõ) reggel 7 15 és késõbb 10 órakor egy monstrumot láttam végig menni a BUdafoki úton. Hatalmas hangja volt és undorító füstöt húzott. van róla képem is csak nem tutdom hogy küldjem el…..
Negatív tulajdonságaim lesúlyosabbika, hogy mindig mindent halogatok. Persze, megcsinálom, megírom, megoldom. Majd. Hogy mikor? Hát majd. Majd később. Ez néha jól jön, most például azért mert addig halogattam a népszavazásról szóló írást, hogy most átengedhetem a szót egy…..
Érdekes dolgokat láthat az ember ha néhanapján bekapcsolja televízióját, és megnézi a híradót. Most például a fő téma az hogy egy zuglói rendőrnő pornófilmben szerepelt. Tehát adott egy negyven körüli rendőrnőnk, aki úgy gondolta a rend védelméért kijáró szerény…..
Főnix blogja Írjatok! 2008.02.24 21:32:10
Dobpergés trombitaszó miegymás, tessék kedves olvasók itt a blog e-mail címe: fonixblog(kukac)hotmail(pont)com. Ide lehet írni. Cikkeket, rajongást, anyázást, meg mindent amit szokás. Ha nagyon okosat és szépet írsz, na meg persze érdekeset, akkor kiteszem a blogba, és az jó lesz…..
Főnix blogja Helyzetjelentés 2008.02.24 21:16:42
Jelentem nem haltam meg, nem vittel el az ÁVÓ és nem is feledkeztem meg a blogról. Egyszerűen nincs időm arra hogy írjak. Rengeteg dolgom van mostanában. Hogy mi, az részben magánügy, részben nem érdekes, részben meg titkos. Bezony. No de ha lesz időm gyűlölködök nektek ide majd…..
Ha valaki elfajzott művészetről mer beszélni, amelyben már nem az számít értéknek, ami tanít, hanem sokkal inkább olyan tabuk döntögetése, amelyeket már réges-régen ledöntöttek, akkor azonnal nácinak bélyegzik, mert a II. világháborús Németország is ismerte az entartete…..
Főnix blogja Apró segítség 2008.02.14 16:50:00
Az emberiségnek van egy olyan régről megmaradt, mára már értelmetlen szokása, hogy hajlamos mindenfélét gyűjtögetni. Régebben a bélyeg volt a divat, manapság pedig ki tudja hány százféle értelmetlen termék gyűjtögetésére adják fejüket egyesek. Én aprót gyűjtöttem. Egy…..
Ha az ember egész nap utazgat, akkor jöhet csak rá milyen büdös is ez a város. Egyszerűen bűzlik. Az egész. A héven nem kapsz levegőt a székeken, és mindenen lustán elnyúló porrétegtől. Az aluljáróban az egykor embernek látszó, és emberként élő, mára két lábon…..