Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antonia Kröger

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://csajokespasik.blog.hu/2015/02/25/hulyeseg_lenne_a_fodraszommal_kezdeniVelvet RandiEnnek a nőnek az esküvője bekerült a GuinnessbeAlibanya jegyzetelA könyvKönyves BlogEsterházy: A mi a bánat (részlet)Miért ölnek gyerekeket?Újra eltemetik Pablo Neruda maradványait ChilébenZsigmond…..
http://csajokespasik.blog.hu/2015/01/26/40_felett_jon_meg_a_no_esze..
Antonia Kröger 2015.01.26 13:21:04
@Bundabandi (Cookie Bunny): És az a legdurvább, hogy az igazság majd kiböki a szemüket, és kapnak visszajelzéseket, de azokat következetesen lesz.rják. Nagyon sokan alap szinten nincsenek tisztában önmagukkal, pl. hogy mit éreznek, mit akarnak, mitől lesznek boldogok. Ebbe szerintem élete folyamán kb. mindenki belecsúszik, csak kevesen másznak ki belőle.
Kedvencem az a sztereotípia, hogy a nők minden áron meg akarják lasszózni a pasikat, házasság, gyerekek, már az első randik alatt ezt tervezgetik. A csapból is ez folyt, sokáig fel sem merült bennem, hogy én pl. ezt ilyen formában biztos nem akarom, és az ilyen viselkedést magam miatt nem csinálnám. Egy-egy ilyen megvilágosodásban szerintem sokat segít, ha az ember a párkapcsolatait/randijait tükörként fogja fel, magyarán az nem lehet pusztán pech meg a másik hülyesége, ha abba a szituációba kerülünk, amibe.
Az meg az üzleti része, hogy a kudarcos társkeresőknek is kell lökni olyan tartalmakat, amikkel azonosulni tudnak, nem frusztrálódnak tőle, és ott tartja őket az oldalon :)