Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Violéna

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chez DuBarry A nárcisztikus férfi 2013.01.15 14:15:48
Picasso volt az egyik legjobban dokumentált ismert nárcisztikus személyiségzavaros férfi (http://chezdubarry.blog.hu/2012/04/10/title_1654764). Viselkedése tökéletesen mutatja a típusra jellemző jegyeket. De ne gondoljuk, hogy minden nárcisztikus egy Picasso. Legtöbbjük pitiáner lelki parazita, aki…..
Violéna 2015.01.19 09:22:01
Sziasztok! Elolvastam ezt a cikket az összes kommenttel együtt, nem is tudom szavakba foglalni, hogy mennyire ütős élmény ez nekem, köszönöm! Azt az egyet sajnálom, hogy találtam rá korábban, igen sok kínzó kérdés a helyére került volna.

15 éve tartó, éppen mélypontját élő házasság alatt kerültem szeretőként egy ilyen kapcsolatba. Soha azelőtt ilyen élményem nem volt, szerető sem voltam, eszembe sem jutott, de ő valamiért elérte nálam azt, amire soha nem gondoltam volna. Olyan szerelmes lettem 42 évesen, mint soha addig... Azt hittem, ilyen nincs, nem létezik. Nem részletezem, minden úgy történt, ahogy a többi nárci-forgatókönyvben, a felhők felett járó első 3 hónap után hirtelen megmutatta az igazi énjét. Volt eltűnés, szeretetmegvonás, veszekedés ok nélkül, tiszteletlenség, és közben gyötrő féltkenység. Ő is féltékeny volt, vagyis inkább birtokolni akart, megőrült, ha bárkivel csak beszélgetni látott, és sajnos én is féltékeny voltam, mert szemrebbenés nélkül, gátlástalanul flörtölt mindenfelé. Szeretőként ezt még megalázóbbnak éreztem, hiszen ott voltam én a hivatalos párja mellett, imádtam, bármit megtettem volna érne, de neki ez is kevés volt. Fél év után kiléptem. Ennek már 1 éve, de azóta is időnként feltűnik és hazudnék, ha azt írnám, hogy már egyáltalán nem hat rám... :( Egyetlen szerencse, hogy nem borítottam miatta otthon, inkább megpróbáltam helyre hozni az otthoni dolgokat. Az viszont rossz érzés, hogy azóta sem közömbös...
Violéna 2015.01.19 09:23:25