Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BennszülöttbálnaOfficial

44 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Back 2 Basics Figyelem! 2016.01.20 11:10:54
Sziasztok!A blog blog.hu-s formajat hatarozatlan idore megszuntetem. Minden informaciot a facebookon talaltok meg a Back2Basics-rol. Az e-mail cim tovabbra is a regi. https://www.facebook.com/back2basicsblog/ Ezer pacsi, Benszulott Balna..
Reggel, nagy álmosan nézem a híreket: meghalt David Bowie. Nem emlékszem korábban történt-e velem ilyen, de most tényleg azt hittem, hogy még alszom, és ezt csak álmodom, mert ilyen nem lehet. Aztán meg azt, hogy Bowie a legnagyobb troll, így reklámozza a pénteken megjelent új lemezét. Öcsém még…..
BennszülöttbálnaOfficial 2016.01.11 11:08:00
Back 2 Basics 2016.01.03 13:00:17
Mónus Máté STAR WARS BATTLEFRONT(EA) bemutatója még a vasárnapi menühöz. A videóban elhangzott kritikával szembemenni ér, akinek más a véleménye egészen nyugodtan pergesse a kommenteket a videó alá. További szép napot. Csatorna linkje:https://www.youtube.com/user/monusmate99..
Eljott az unnepek ideje, es gondoltam keszitek karacsonyra egy kellemes kis jatek kritikat nektek. Ezen kivul ha a videot meglesed, megtudod, hogyan nyerheted meg 4 steam kulcs egyiket. A halloweeni videom elmaradt, mivel semmi sem jott ossze es meg az a rohadt maszk is elszakadt amit hasznaltam…..
  A halloweeni videókísérletem meghiúsult, mivel a melóhelyen felejtettem pár elengedhetetlen kelléket a videózáshoz. Addig is remélem ez a kis kedvcsináló mosolyt csal az arcotokra! smile emoticon Jó lesz srácok! PacsikBálna..
  Kedves mindenki! Fogadjátok szeretettel legújabb videómat, amiben a Rainbow Six sorozat legújabb termésének betáját mutatom be. A szokásostól eltéröen igyekeztem egy picit jobban beleélni magam a szerepbe! Ha tetszett a videó kérlek mutasd meg másoknak is! A következö hétre…..
  Sziasztok! Újra itt van CubeHead és újra belemászik a Steam könyvtár mélyébe! Ezúttal két játékot mutat be ugyanabból a már korábban is látott csomagból. Jobb játékokat talált benne, vagy megint csalódik? Kiderül a videóból! Hamarosan jön a Videó vélemény, addig…..
  Sziasztok! Íme, az első Véleményvideóm, amit nem másról, mint Marfello - Batman: Arkham Asylum kritikájáról készítettem! Fogadjátok sok szeretettel!(EASZ)..
  Sziasztok!Kezdjük a hetet szuperhösösen, egyenesen Marfello vezénylésével! A Batman Arkham Asylum játék PC-s verzióját mutatja be nekünk velösen, de komoly átéléssel. Érdemes odafigyelni a srácra a jövöben(Subscribe ;) !További szép napokat nektek! A Véleményvideó is…..
  Sziasztok!Fogadjátok szeretettel Cubehead játékbemutatójának véleményvideóját. Aki nem ismerné CubeHead-et az lessen rá a csatornájára, hiszen rengeteg tevékenységet üz a Youtube-on. További szép estét mindekinek, pacsi!  ..
  Sziasztok! A mai videót CubeHead szolgáltatja nekünk, amit nem egy, hanem rögtön 4 steam játékból pakolt össze és hát valljuk be olcsó húsnak híg a leve! Aki kíváncsi milyen játékokat (Shovelware-nek hívják angolul ~ lapáttal tolják le a torkodon, hogy ne is gondolkodj…..
  Kedves mindenki! Fogadjátok szeretettel M3MB3RRR, avagy Atarian legújabb videójának videóvéleményét. A Kimittube legmeghatározóbb arca, egy igazi csemegéjének a reakcióvideója ez. A stílus egy kicsit személyesebb ezúttal, nem akartam végigmenni az egészen és talán ez a…..
  Atarian vadiúj anyaga az Atari-s törpikék életébe kalauzol el minket. A videóban rengeteg az egyéb játéktörténeti megfejtés, információ, ami miatt kötelezö darabként kéretik tekinteni rá! További szép napokat! Pacsi..
  Sziasztok! Elkészült Bálna visszatérö videója, amiben az Oniken címü akció platformerröl beszél. A videót megelözö(pár dolgot tisztázó) anyagát megtaláljátok a csatornáján: https://www.youtube.com/channel/UCn6sgmfVkVSlgkXW9LMYn6w A kedveléseket és a megosztást…..
  Ahogy az ígérve lett, íme itt van EASZ 102 Dalmatás(PC) bemutatójának véleményezö videója. Ha tetszett a videó és szeretnél látni még hasonlót akkor ezt egy like-al könnyen jelezheted! További szép napot mindekinek! Pacsik  ..
BennszülöttbálnaOfficial 2015.09.25 10:38:09
@Tomlion: Szia Tomlion! Nagyon orulok, hogy masok javara is valnak ezek a videok, igerem a tovabbiakban is csinalgatni fogom!
Ami a videojatektortenelmet illeti, termeszetesen kitoro orommel osztanank meg azt is. Ha kell valamilyen mas fajta segitseg ezzel kapcsolatban, irj e-mail-t es meglatjuk mit tehetunk! Koszonjuk a biztato szavakat, meselj masoknak is rolunk, hogy tobbekhez eljusson es tobb videot tudjunk megosztani!
Legjobbakat!
Pacsi
BennszülöttbálnaOfficial 2015.09.26 03:07:33
@Aronmenyea: Csáo,
Igazából az ok, e mögött az, hogy kipróbáltam a mesemondós formátumot is, de úgy éreztem magam, mint valami megmondóember(nagyon kioktatónak) és nem tetszett kicsit sem. Pusztán a véleményemet, építö kritikámat szeretném megosztani és ahhoz ez a formátum több és kevésbé kifogásolható teret ad. Ennek célja nem kifejezetten a szórakoztatás, ezért megértem ha neked a 8-9 perces hossz egy kicsit hosszú. Viszont talán az akiröl szól, illetve akit érdekel az én véleményem, talán így is meghallgat.
Gameplay jellegü a facecam miatt, de így legalább pontosan látjátok mikor miröl beszélek, illetve könnyebben meg tudom mutatni, ha valami apróságot észreveszek. Remélem ez azért nem veszi el a kedved a B2B-töl!
Pacsi
  A bemutato EASZ nyari elso anyaga amit elkuldott hozzank! A B2B vadiuj szerkesztojenek debutalo alkotasa a 90-es evek vegefele repit minket vissza, amikor a dalmata kiskutyak uraltak a TV-kepernyot. Vigyazat nosztalgia veszely! ;)..
  Itt az elsö Back2Basics által legyártott véleményezö anyag. Ha szeretnéd, hogy a te videódról is készüljön hasonló, küldd be a címünkre a munkád! A videóban található megjegyzések mindegyike kizárólag építö kritikaként próbál szolgálni és teljes mértékben a…..
BennszülöttbálnaOfficial 2015.09.19 12:48:11
@Tomlion: Pontosan! Jár a pirospont a megfejtésért!
Ne gondolkozz annyit, inkább vágj bele! :))
  Itt az első Back2Basics által legyártott véleményező anyag. Ha szeretnéd, hogy a te videódról is készüljön hasonló, küldd be a címünkre a munkád! A videóban található megjegyzések mindegyike kizárólag építő kritikaként próbál szolgálni és teljes mértékben a…..
  Egy korai lemaradást szeretnék ezzel a poszttal pótolni. Lord Tom nyáron készült anyaga, a beszélő barlangról és lakóiról egy igazan intelligens és üdítő hangvételű bemutató egy pár éve készült puzzle platformerről. A véleményem videós formában fogom közzétenni 1…..
Sziasztok! Elérkezett hát a nagy nap, eredményt hirdetünk a szavazást illetöen. Akit érdekel a Back2Basics sorsa, vagyis, hogy milyen irányt veszünk a jövöben, annak ajánlom megnézésre! Kellemes hétvégét és sok gamelést kívánok mindenkinek! Pacsi..
BennszülöttbálnaOfficial 2015.04.12 04:09:54
@Harowmoon: Mármint a B2B Youtube-ján, hogy mikor van feltöltés? Szerintem ez a videoreackió videókból ki fog derülni, úgy tervezem, hogy addig nem töltöm fel senki videóját a blogra, ami nem csináltam meg a 3perces reflexiómat. Szerintem ez ilyen formában végülis az, amit mondtál!
BennszülöttbálnaOfficial 2015.06.12 06:22:11
@merroll: Igaz, hogy úgy tünik, de el kell mondjam nem teljesen igaz.
BennszülöttbálnaOfficial 2015.06.12 06:30:12
@merroll: A statisztika nagyon hasznos, ugyanis ilyen egyesített táblázatot nem látok a blog adminisztrációján belül, köszi ;) ! Ami a továbbiakat illeti srácok, most az a helyzet, hogy a szakdogám miatt minden hobbi jellegü tevékenységemet berekesztettem(ugye bálna video sincs tubeon) de amint ennek az egész tortúrának vége, visszaáll a rend, ugyanis én nem adtam fel. Ha senki más nem, én akkor is fogok feltölteni ide videókat legyen az csak a sajátom vagy talán valami b2b visszatekintö anyag. Nem jelentettem be, hogy bárminek vége lenne, de mivel nem jött beküldött anyag(jött de mire kiraktam volna letörölte magát az arc) nem nagyon tudom aktívan tartani a blogot. Blogolni meg nem fogok a saját életemröl, mert nem ezért van itt senki :). Mikorra ígérem a renoválás kezdetét? Július végéig bezárólag mindenképp visszatérek új saját videóval és valamiféle promociós stratégiával. Hogy ezt elkezdhessem, mindenképp le kell diplomázzak, mert különben nem vesznek fel föállásba ott ahol dolgozom. Megértéseteket és türelmeteket kérem! Ha van ötlet vagy bármilyen vélemény, az e-mail fiokba küldjétek és válaszolok bármire! Pacsi ;)
Egy nosztalgia bemutató Yonitól, aki egy friss arc a játékbemutatók terén. Én anno kiskölökként playstationön vittem végig a Tarzant és meg kell mondjam, hogy imádtam! Ezért számomra különösen kedves ez a játék. Aki még nem hallott volna, vagy fel szeretné eleveníteni az…..
Kitüztük a határidöt a szavazással kapcsolatban. Aki még eddig nem fejtette ki a véleményét, az 04.11-ig megteheti! Pacsi mindenki!..