Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roli921

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus EL-ben aratott csütörtöki győzelme után a Sampdoria gárdájával ütközik meg vasárnap a bajnokság 26. fordulójában. A legutóbbi vasárnap esti bajnoki nem sok szép emléket ébreszt az Öreg Hölgy szurkolóiban, ám ezúttal nem a tabella első harmadából érkezik az ellenfél, hiszen a Sampdoria a…..
A Juventus vasárnap este sima győzelmet aratott az Inter felett, így a tabellán már elérhető közelségbe kerültek a BL-helyek, ám a következő ellenfél igencsak kellemetlen lehet, ahogy erre Massimiliano Allegri is utalt a sajtótájékoztatóján. Ami viszont a Juventus mellett szól mindenképpen, az a…..
Roli921 2022.11.10 20:05:04
A Juventus szerda este a Benfica csapatát fogadja a Bajnokok Ligája-csoportkörében, azonban a zebramezesek előbb még a Salernitana együttese ellen lépnek fel vasárnap az olasz bajnokság hatodik fordulójában. Massimiliani Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Federico Chiesa, Paul Pogba,…..
Roli921 2022.09.11 22:37:54
Roli921 2022.09.11 22:46:30
Az olasz sajtó szerint a Juventusnak megvan a terve arra, hogyan biztosítson helyet keretében Leandro Paredes számára, aki a nyári átigazolási időszak utolsó napjaiban csatlakozhat a zebramezesekhez. A Paris Saint-Germain játékosa már hosszú hónapok óta téma Torinóban, s a legnagyobb gondot az…..
A Roma elleni meccset megelőzően a DAZN stábja Maurizio Arrivabenét kapta mikrofonvégre, s először a telt ház kapcsán a szurkolóknak mondott köszönetet a vezérigazgató, majd szóba került a Sampdoria elleni meccs, illetve a mercato. „Először is úgy helyes, ha köszönetet mondok a szurkolóknak, akik…..
Roli921 2022.08.28 22:29:29
@MdewC: jelenlegi csapatánál is milyen szar munkát végez. Ja nem......
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Roli921 2022.08.06 17:53:44
Roli921 2022.08.06 20:25:32
@MGB75: A Párma feküdt neki. Épkézláb edző kellett volna, meg olyan taktika amiben a játékosaink erossége kijön.
A Juventus kétólos előnyt szerzett, azonban végül 2:2-es döntetlennel zárta a Lazio elleni hazai mérkőzést. A találkozó aligha a pályán mutatott játékról marad emlékezetes, hiszen ez volt az utolsó torinói mérkőzés a klubot 17 éve szolgáló csapatkapitány, Giorgio Chiellini számára, s a búcsút…..
Roli921 2022.05.17 18:15:01
A közelgő átigazolási időszak egyik legfőbb bizonyossága, hogy, mivel a felek nem jutottak megállapodásra egy új szerződés részleteit illetően, Paulo Dybala elhagyja a Juventust, s új csapatban folytatja pályafutását. Az argentin támadó hétfő este utolsó alkalommal lép pályára az Allianz Stadiumban…..
Roli921 2022.05.16 13:39:10
@supertrezi: mért ne mehetne oda. Másoknak többet ajánl a klubb mint neki, joggal csalódott. Meg interben van edző és egységes keret. Olaszban jelenleg legjobb választás.
Marco Tardelli gyakran megszólal a Juventus vonatkozásában, s a szerdai kupadöntő, illetve a nyári mercato előtt a La Gazzetta dello Sport munkatársa tett fel pár aktuális kérdést az Öreg Hölgy egykori meghatározó futballistájának. „Nekem úgy tűnik, hogy a Juventus keretéből Paulo Dybala mutatja a…..
A Juventus ugyan jó teljesítményt nyújtott az Inter elleni hazai rangadón, a számos vitatható ítéletet is hozó mérkőzés végül a címvédő 1:0-ás győzelmével zárult. A zebramezesekre most lényegesen könnyebb mérkőzés vár, hiszen a csapat a Cagliari otthonába látogat a három bajnoki…..
Roli921 2022.04.09 20:58:31
Roli921 2022.04.09 21:18:52
@nortu30: rá kéne jönni hogy nálunk mért nem megy majd egy erősebb bajnokságban meg mért igen.
Roli921 2022.04.09 22:26:12
@Kives: így van, Vlaho nak nagyon fog hiányozni egy kreatív társ. Nem véletlen hogy Cuad és Dybala adta a két golpasszot ma is.
Az olasz válogatott számára csúfos kudarcot hozó válogatott szünet után a Juventus egy rangadóval tér vissza a bajnoki küzdelembe, mivel a címét megvédeni igyekvő Inter látogat az Allianz Stadiumba. A zebramezesek célja idén a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikének megszerzése maradt,…..
Egyes olasz lapértesülések szerint az Inter már megkörnyékezte Paulo Dybalát, és nyáron szerződtetné a játékost, ám a csatár képviselői közben a Tottenham, az Arsenal és a Manchester City vezetőivel tárgyalnak, állítja az Il Corriere dello Sport. Paulo Dybala nyáron elhagyja a Juventust, miután a…..
Roli921 2022.03.30 21:19:35
@MGB75: Kulura is azt mondtátok lassú a PLhez, aztán mégis egész jó. Szerintem Dybala bármelyik bajnokságba igazol, sikeres lesz. Bízom benn, ha sok ajánlata lesz, akkor a vezetőség meggondolja magát.
A mai nappal végéhez érkeztek a Paulo Dybala lehetséges szerződéshosszabbításával kapcsolatos tárgyalások a klub igazgatói, valamint a játékos képviselői között, s mivel a felek nem jutottak közös nevezőre egymással, az argentin támadó hét Torinóban töltött szezont követően távozik a…..
A mai napon új szakasz kezdődik Paulo Dybala elhúzódó szerződéshosszabbítása kapcsán, mivel ma ül le tárgyalni Jorge Antun és a Juventus vezetősége. Paulo Dybala szerződése nyáron lejár, és bár a játékos képes meccsek eldöntésére, a Juventusnak mindeddig nem sikerült a maradását biztosítania, s…..
Roli921 2022.03.21 18:13:25
@epaska: Dybala fizujára nincs pénz, akkor az általad felsoroltakra honnan lenne? Mert PL játékos nem fog fél pénzért aláírni. Az a baj hogy az elnökség nem ismeri el, hogy elfogyott a pénz, hülyének nézi a szurkolókat. Dybala meg pénzéhes köcsögnek van beállítva, holott máshol bőven többet kereshetne.
Amúgy nincs mégegy csapat ahol 5 kezdő játékosnak jár le fél éven belül a szerződése. Vajon az igazgatók az elmúlt 2 évben mit csináltak.
A Juventus idén is komoly csalódással zárta a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjét, s a Villarreal csapatától elszenvedett hazai vereséget követően egy lényegesen könnyebbnek ígérkező feladat előtt áll, hiszen vasárnap délután a kiesőjelölt Salernitana látogat Torinóba. Massimiliano Allegri keretében…..
Roli921 2022.03.20 15:50:18
@pott70: mondjuk a cserepadon nehéz. Persze divat szidni, majd jövőre a sinterben megmutatja. Amúgy meg is érdemeljük, játékos temető vagyunk. Kulu is megmutatta.
A januári érkezők,  Denis Zakaria és Dušan Vlahović lendületet és újult lelkesedést adtak a Juventusnak, s a zebramezes csapat azóta fontos győzelmet aratott a Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen. valamint a Sassuolo ellen az Olasz Kupa negyeddöntőjében. A tabella jelenlegi állása szerint a…..
Roli921 2022.02.13 23:04:42
Ahogyan az várható volt, a Juventus hivatalosan bejelentette, hogy eladta uruguayi középpályását, Rodrigo Bentancurt a Tottenham Hotspur csapatának, míg az angol fél közleményéből az is kiderül, hogy a játékos 2026-ig kötelezte el magát új munkaadójánál. "A Juventus Football Club bejelenti, hogy…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus megegyezésre jutott Dejan Kuluševski átigazolásáról a Tottenham Hotspurhöz 5 millió euróért a szezon végéig kölcsönben, és az észak-londoni klub 35 millió euróért kötelezően kivásárolja a futballista, ha sikerül BL-helyen zárni a szezont, és a svéd…..
A Juventus igazgatói úgy döntöttek, hogy nem szemlélik tovább tétlenül a zebramezes támadósor vergődését és gólínségét, ezért néhány nappal a téli átigazolási időszak lezárultát megelőzően a tettek mezejére léptek Dušan Vlahović ügyében.  A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus ma…..
A Juventus meglehetősen visszafogott teljesítményt nyújtott az AC Milan otthonában, s alig jelentett veszélyt a házigazda kapujára, a felek végül gól nélküli döntetlennel, pontosztozkodással zárták a rangadót. "Jó mérkőzés volt. Számos egymás elleni összecsapást vívtunk, s egy esetleges vereséggel…..
Folytatódik az erőt próbáló januári menetrend a Juventus számára, amelynek következő állomásaként a zebramezesek a bajnoki címért is versenyben álló AC Milan otthonába látogatnak a három bajnoki pontért. Massimilaino Allegri keretéből továbbra is hiányzik Leonardo Bonucci és Aaron Ramsey, de az…..
Az FC Barcelonánál megelégelték Ousmane Dembélé hozzáállását, aki megtagadta, hogy új szerződést írjon alá jelenlegi klubjával, ezért már most januárban megszabadulnának a francia szélsőtől. Dembélé nem kapott behívót az Athletic Bilbao ellen készülődő keretbe, s a katalánok igazgatója, Mateu…..
Fabrizio Romano értesülései szerint Arthur Melo kapcsán az egyeztetések továbbra is zajlanak, ügynöke, Federico Pastorello Londonba utazott, ahol az Arsenal igazgatójával, Eduval egyeztetett a mai napon. Az Arsenal szeretné leigazolni a brazil középpályást, mivel Mikel Arteta nagyra tartja. A…..
Roli921 2022.01.19 22:02:06
A Juventus fontos bajnoki győzelmet aratott a Torinóba látogató Udinese fölött, de pihenésre nem nagyon van lehetőség, hiszen a zebramezesek kedd este megkezdik szereplésüket az Olasz Kupa küzdelmeiben is. A nyolcaddöntőben a Sampdoria vendégszerepel az Allianz Stadiumban. A továbbjutásról egyetlen…..
Roli921 2022.01.17 20:57:31
Az elmúlt napokban szárnyra kaptak pletykák Paulo Dybala szerződéshosszabbítása esetén, most pedig Gianluca Di Marzio és Romeo Agresti is beszámolt a fejleményekről, vagyis leginkább azok hiányáról, mivel véleményük szerint semmi nem változott ez ügyben.  Gianluca Di Marzio a következőkről számolt…..
Roli921 2022.01.15 17:09:54
@MGB75: érdekes hogy Dybala azért szar mert sokat sérült, bezzeg Chiesa egy isten bár évi 20 meccset nem bír egészséges maradni.
Roli921 2022.01.15 20:10:17
@venember83: a vezetőség ajánlott valamit, a játékos elfogadta, majd a vezetőség visszavonta az ajánlatát. Ingatlankereskedő vagyok, ha valaki egy elfogadott ajánlatot visszavon, annak a telefont nem veszem fel többet, mert komolytalan.
Amúgy nem értem azokat akik sokalják a fizetését.
Egyrészt nem a ti pénzének
Másrészt van vagy 6-8 játékos a keretben aki jobban túl van fizetve (de Light, Sanyi, Rabiot, Ramsy stb.
Egyébkent ha ingyen megy az kb 30-40 millio veszteség.
Mostani vezetőségét én Seccoi szintnek látom mióta Marottát kirúgták mert a tulaj azt képzelte hogy attól hogy sok pénzt örökölt már klubbot is tud vezetni.
Roli921 2022.01.15 22:23:45
@Thuglife!: hát szerintem ha valakit élö szerződéssel eladhatsz 30 millióért, szerződés nélkül meg ingyen megy el, az veszteség.
@venember83: szerintem most nincs a klub olyan helyzetben hogy tudjon helyette venni valakit, szóval alá kellett volna írni a szerződést. És lehet 2 éve Dybala volt a fasz, de most ősszel a vezetőség kurta el.