Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alpha Centaury

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll." (pókerarc)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie, hogy ne tegye magát tönkre anyagilag. Meg kell találni az arany középutat,…..
Alpha Centaury 2015.05.19 10:05:32
@Alpha Centaury: Még ez is jónak néz ki!

129 1 Osasuna - Las Palmas 1. félidő eredménye V 3.05
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Alpha Centaury 2015.05.18 12:08:31
@lacas65: Jogos, sokan lázasak!
Alpha Centaury 2015.05.18 12:16:27
@airxonix alias x.x.x.x.x:
THX, Viszont a besiktasban a 3. számú kapus lesz, az is tömegtipp! Ezért a tömeg ellen teszek egy X őt! :)
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nyerni sokféleképpen lehet. Ahogy bukni is " (Pannonymous)..
Alpha Centaury 2015.05.06 15:02:17
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Nem az a lényeg, ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket! " (Afterforever)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell !" (szotyis11)..
Alpha Centaury 2015.04.14 12:29:34
@Egy Gól: Van benne valami, de tegnap is lejöttek az 1.50 esek, nem volt meglepi, remélem ma sem lesz.
A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról, hogy eltaláld a kimentelt. (Walter Sobchek)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "El kell döntenünk, játszani szeretnénk vagy nyerni" (Walter Sobchek)..
Fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja a legkorábbi esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted: http://www.szerencsejatek.hu/tippmix-napi-bontas 3. Az első beírt tipp az…..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve !" (tuti1x2)..