Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aurora Nemes

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bombameglepetést robbantott Kész Zoltán, független országgyűlési képviselőről a Reflektor.hu. Az újfajta ellenzéki együttműködés sikeres mindapéldányaként megválasztott politikus Matolcsy György jegybankelnök legmocskosabb alapítványától, a Pallas Athéne Domus Animétől kapott támogatást egy, a…..
Aurora Nemes 2016.03.30 09:08:50
@prolee: "látom sajnos" Hát ezért tartunk itt, mert tőled és a hozzád hasonlóktól ennyi telik. Ti egy fuldoklóért nem ugranátok vízbe, égő házra nem öntenétek egy pohár vizet, legyintenétek - sajnos megfullad, sajnos le fog égni. Ha más valaki kihúzná a fuldoklót, eloltaná a tüzet, akkor azt mondanád, hogy sikerült megmentenÜNK.
Aurora Nemes 2016.03.30 09:40:01
@prolee: Azokból, amiket "hozzászóltál". Ha csak mocskolódsz "söpredék banda", ha csak legyintesz - "nincs egy normális ember ebben az országban, nincs egyetlen csapat, akiben reménykedhetnénk"- a haza fényre derül?
Ritkán vagyok ordenáré, de nem tehetek róla, ez jutott eszembe, amikor elolvastam a dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter által beterjesztett T/9299. számú törvényjavaslatot. Azt már megszoktam, hogy aki nem jár talpig kokárdában, sújtásos kabátban, aki szerint Erdélyt nem kell…..
Én baromira szerettem Magyarországon lakni, magyarnak lenni. Ugyan nem voltam teljesen tudatában annak, miért is, de egyszerűen jó volt. Szerettem az ovit, mert baromi jó villamos állt a kertjében, szerettem a sulit, mert baromi modern volt és harmadiktól angolt tanultunk, szerettem a…..
A kilátás szerelmeseinket ajánljuk ez a lakást. Egész nap a Dunát és a gyönyörű pestii városrészt lehet az ablakokból csüngve nézni. Ide nem kellenek képek, hiszen a kilátás szebb, mint bármelyik remekmű. A lakás a harmadik emeleten található és összesen 125 négyzetméter…..