Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aramis93...amúgy Krisz.

4 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Lassan egy hónapja nem találkoztunk gyurkával. Ma azonban feltámadt a remény, hogy még mindig él és nem verték el. Íme a bizonyíték:"8: mijen szar gnommos jáétk? a szarops kis ps3 lehuzhatya magánt a vécén!!!!!!!!!!!! arra semi játék nincs és nem is lesz semmi!!!! a…..
Egyszee vóót hóónemvóót...2010... A microsoft a sötét korát éli, ígyhát Bill Gates visszaküldi egyszülött fiát, hogy megváltoztassa a jövőt. Ám elfelejtette, hogy egyszülött fia gyurka, csak csecsemő... A kuka alakú kapszula visszaért és becsapódott egy városba... Most…..
Aramis93...amúgy Krisz. 2008.02.27 21:09:27
E-mailen kaptam a következőt: Találtam a cod4ben egy "kissebb" hibát :D a mesterlövész megfertőzte a cod4emet hiszen a csávóka az ujjaival lő! üdv: Rayen És valóban! ..
Aramis93...amúgy Krisz. 2008.02.21 12:01:33
Nem tőlem, hanem ahogy a harmadik videómban mondtam, a játék két fómanusa beszélt 5-6 percig. Ebből válogattam ki pár jelenetet, feliratoztam, de nem szóról szóra, hanem csak a lényeget. Illetve a végén a "speed ramp" alatt nem tudom mit értett, de igazából mindegy. ..
Aramis93...amúgy Krisz. 2008.02.19 18:51:44
Gyurkaságok Blogja Gyurka Roadshow 2008.02.18 19:20:00
Egyszer volt hol nem volt. Volt egyszer egy szerencsétlen idióta akit gyurkának hívtak. Csak így simán gyurkának. Keresztneve nem volt mivel egy kukában találták meg csövesek akik éppen kaja után kutattak. A gyereken nem volt semmi más csak egy „MS” feliratú pelenka…..
Aramis93...amúgy Krisz. 2008.02.18 21:59:42
És igen! Hölgyeim és uraim nagy az öröm!!!...Ma 2008. február 18.-án gyurka törölte magát a gémkapocsról!Aramis.....
Gyurkaságok Blogja Gyurka kéri... 2008.02.18 17:19:00
Gyurka barátunk ismét kérte, hogy töröljék őt a gamekapocsról. És kapaszkodjatok meg!!! Kultúráltan kérte!!=Ogyurka"Kérem szépen, hogy töröljétek a nevemet. Nagyon meg köszönném. Az IP címemet ne bannoljátok, csak a nevemet töröljétek légyszi. És szeretnének titeket…..
Emlékeztek arra a fergeteges jelenetre a Csupasz pisztoly 2 1/2-ből, amikor Drebin hadnagy és a rosszfiú egy méterre álltak egymástól és úgy lövöldöztek? Ha nem, itt egy kép. Nos ZomBeeZ megtalálta ugyanezt a jelenetet a Call of Duty 4-ben! ..
Aramis93...amúgy Krisz. 2008.02.16 21:43:02
Nagy Betyár visszavág. Ezzel a játékkal már én is játszottam valamikor...kb 4 percet TÖRÖLT VIDEÓ..
Rá jár a rúd az NFS Hungary-ra mostanában. Nem csak rsvegas költözött át hanem egy új rendbontó user is megjelent nfstibi néven akinek kedvenc szórakozása a kommentelés közben az enter gomb hosszan való nyomva tartása. Az oldal készítői már nagyon megelégelték ezt a fajta…..
Na erre én is kíváncsi lennék. Remélem nem tartotta be ígéretét mert mióta eltűnt folyamatosan hanyatlik a blog látogatottsága.(katt a képre)Persze jó is hogy elhúzott mivel így nem csökkenti a GK színvonalát szánalmas hozzászólásaival. De így most már értelmet veszi a blog…..
Aramis93...amúgy Krisz. 2008.02.09 12:17:13
Ezt a videt a mi kis barátunk küldi nektek!Már is kiderül hogy ferdehajlamú a tag,azimént ezt be is bizonyíthatja!Lehetőleg NElegyen senki a szobában,nehogy meleg szendvicsnek nézzenek titeket!Jószorkozást,akinek van gyomra hozzá!És itt egy kis plussz!..
Aramis93...amúgy Krisz. 2008.02.06 21:17:31
Legalábbis gyurka szerint. Bár szó szerint ő ezt nem mondta de szóhasználatából erre következtetek. Nos ha véletlenül kifogyna, a káromkodás gyönyörű szókincséből vagy csak egy ízeset akarunk káromkodni itt egy jó kis honlap. Használjátok egészséggel! :)..
Kit is takar?rsvegas AKA Uszkay Márió. Egy név mely örökre beírta magát a gamekapocs könyvébe. Sokan utálják, sokan szeretik, de egy valami biztos: nincs olyan ember aki közömbös lenne hozzá. Nincs olyan ember aki ne olvasná el a kommentjeit.A kezdetrsvegassal először a gk-n…..