Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vlmny

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ti Fidesz-bárók, ti tolvajok vagytok! Csalók vagytok, rablók vagytok! Elárultatok minket, akiktől a hatalmatokat kaptátok. De tudjátok meg: egyre többek mondják majd, hogy elég volt belőletek. Ma sokan vagyunk, holnap még többen leszünk, holnapután pedig úgy fogunk veletek bánni, ahogy…..
Többszöri megtekintés után is nagyon-nagyon nehéz elhinni, hogy nem egy viccvideó, hanem egy profi tévéstáb országosan sugárzott híradójában játszódtak le a következő képsorok.  Többen állítják, hogy a TV2 esti hírműsorában megtörtént minden idők Gálvölgyi-show-díjas bakija: Andy Vajna állami…..
vlmny 2016.03.22 23:21:55
@Sipovicsné Zahedli Krisztina: "... és itt van még egy TEK-es autó, amiben szintén TEK-esek vannak..." - besírtam.
Hazudni, elkenni dolgokat nem szép dolog. Akkor sem, ha a közpénzből fenntartott királyi tévé csinálja, és akkor sem, amikor az állami bank segítségével megvásárolt kereskedelmi tévé, sőt, akkor sem, ha egy független kertévé teszi. Etikusnak meg végképp nem az, de hát az “Orbán nem geci” videóban…..
Egyetlen rövid kérdés nevetségessé tette a mesterinek hitt orbáni tervet...
vlmny 2016.02.26 11:48:00
@Ilona Kertészné Horváth: Mikor elment a moziba takarítani,
vlmny 2016.02.26 11:48:37
@Ilona Kertészné Horváth: Mikor elment a moziba takarítani.
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
vlmny 2015.02.28 22:13:39
vlmny 2015.02.28 22:14:37
@vlmny: Valaki????RAkjatok már valamiiit...
vlmny 2015.02.28 22:18:33
A párbaj pont olyan volt, amilyennek vártuk, Fanni sikoltozott és ostobaságokat beszélt, saját bevallása szerint három felest tolt, attól lett a szokásosnál is extrovertáltabb. A hárpinátornak is becézett csajt Laci komoly poénokkal oltotta, a stúdió közönsége néhol sírt a…..
vlmny 2015.02.23 16:23:21
@recommented: Jól összefoglaltad.
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..