Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaen

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Középiskolás voltam, amikor a legjobb barátnőm szörnyülködve mesélte, milyen borzasztóan rossz könyvet olvasott a választható kötelezők közül, és mindenféleképpen kerüljem el messzire ezt a regényt.De az Üvöltő szelek mégiscsak klasszikus, és bár tizenévesen tényleg…..
Szerző: Agota Kristof Cím: Tegnap – A Szörny Kiadó: Cartaphilus Kiadó Kft. Oldalszám: 218 Kiadás éve: 2012 Agota Kristof Trilógia c. regényéről nem is régen írtam, és már akkor biztos voltam bennem, hogy nekem ennyi nem lesz elég az írónő munkájából. Amikor pedig múlt…..
 Cím: Trilógia Szerző: Agota Kristof Fordító: Bognár Róbert, Takács M. József Kiadó: Cartaphilus Kiadó Kft. Oldalszám: 476 Kiadás éve: 2013 Korábban már írtam a magyar származású, de Svájcban élt írónőnek Agota Kristofnak A nagy füzet c. regényének a…..
kaen 2015.01.18 11:33:26
@Petite_Cupcake: Amugy nem annyira haborus regeny ez, foleg nem az egesz trilogia. De meg az elso kotet is nagyon mas, mint amit klaszikusan haborus regenynek szoktunk hivni, szal szerintem ne igy olvasd. Amugy meg olvasd el mindenkepp. :D
kaen 2015.01.18 11:38:21
@discussion: En is errol a konyvrol fogok irni a parbajon, szal egyelore nem kommentelek ra sokat. Mindenesetre nekem is nagyon tetszett, es tervezem megnezni a filmvaltozatot is, de kicsit felek is tole, nem tudom, mennyire lehet ennek a konyvnek a stilisat jol visszaadni. Neked a filmhez kepest hogy tetszett?
Szerző: Ransom Riggs Cím: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei Fordító: Gálvölgyi Judit Kiadó: Kossuth Kiadó Zrt. Oldalszám: 352 Kiadás éve: 2011 Nemcsak maga Ransom Riggs volt számomra új szerző, de a könyvének a műfaja is. Soha életemben nem olvastam még…..